Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mellékhatásai lehetnek a Yasminelle tablettának?
Tudom hogy mindenkinél más mellékhatása van/nincs a fogamzásgátló tablettáknak, de azért mégis szeretném tudni hogy mekkora a hormontartalma a Yasminelle tabinak. (1hónapja kezdtem el szedni...)
A nőgyógyász a Yasminelle tabit ajánlotta azzal az indokkal,hogy nagyon kis hormont tartalmaz. El is kezdtem szedni, viszont később az egyik ismerősöm azt mondta ,hogy az ő nőgyógyásza megmutatott neki egy fogamzásgátló tablettákról való tájékoztatót ahol a tabik a hormontartalmuk alapján voltak sorrendbe állítva ,és a Yasminelle volt az egyik legnagyobb tartalmú(60%).
Idáig nem volt semmi panaszom viszont most nagyon megijedtem... Ez tényleg igaz??
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Hát nem tudom, hogy mi lehetett azon a tájékoztatón, de a Yasminelle is az alacsony hormontartalmúak közé tartozik!!!!
Ha eddig nem jelentkeztek nálad a tünetek pl. pecsételés, mellfeszülés, fejfájás stb, akkor nem kell aggódnod, megfelelő számodra a gyógyszer! Nem mindenkinél jönnek elő a tünetek! Nekem semmi bajom nem volt, amikor anno elkezdtem szedni a Gracial-t! Ennek is alacsony a hormontartalma!
Én Yasminelle-t szedek!
semmi panaszra nincs okom,18 éves múltam nem régen...szerintem jó. és igen! alacsony hormontartalmú!
Én soha életemben nem szedtem fogamzásgátlót (29 vagyok), de nagyon rendszertelen volt a menszeszem, így a doki rábeszélt. El kell, hogy mondjam, hogy nekem maximálisan bejött a Yasminelle, másfél hónap alatt, amióta szedem, 5 kg-t fogytam, ami nem is ártott, :) és egy mérettel nőtt a mellem is, ami szintén nem ártott. :) Szóval "imádom" a gyógyszert, és semmi éhségérzetem illetve más panaszom nincs. Bár egy héten 4-szer keményen tornázok, és azért odafigyelek az étkezésre is.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!