Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj ebből ha kimaradt a 13. tabletta?
Sziasztok! 5. levelemnél tartok, este 9 körül szoktam bevenni a tabit. a 13. szemet (szombat) sajnos nem tudtam bevenni és nem is pótoltam 12 órán belül. Ilyenkor a tájékoztató szerint nem is kell pótolni, hanem folytatni rendesen ahogy szoktam és 7 napig kiegészítő védekezés. Vasárnaptól folytattam is a szedést és kedden voltunk együtt, de nem gumival, hanem csak megszakításos módszerrel, 2 aktus. Következőre ma voltunk együtt szintén megszakításos módszerrel szintén 2 aktus. Ma már bevettem a gyógyszert és holnap van az utolsó szem...
Szerintetek lehet gond így, hogy nem gumiztunk csak megszakításos módszer?
Köszönöm a választ!
Kihúzta a párom időben a "szerszámát" mind a 4 alkalommal, persze tudom, hogy van az előváladékban is spermium, de sok olyat hallani, hogy nincs benne elegendő spermaszám...
Még várom a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!