Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudom a menstruációmat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom a menstruációmat eltolni? Fogamzásgátlóval állítólag lehet, de hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretném ha később jönne meg vagy ha egy hónapot kimaradna. Azt hallottam hogy valahogy van rá lehetőség a fog.gátlóval.
2010. ápr. 14. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
de miért akarsz te ilyeneket? inkabb jöjjön meg normalisan. ezzel nem szabad szorakozni.
2010. ápr. 14. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
haggyuk már ezt a citromleves marhaságot!!!!!!
2010. ápr. 14. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló használati utasításán le van írva, hogy hogyan kell. Ezt esetenként lehet eljátszani, de csak akkor tudod megtenni, ha egy ideje már szeded a fog. gátlót (a kérdésből kitűnik, hogy nincs így). Úgy, hogy te a most következőt ki akarod hagyni, és ezért gyorsan elkezdesz gyógyszert szedni, nem fog menni. És igazából nem érdemes beleszólni a rendszerbe.
2010. ápr. 14. 16:45
 4/11 anonim ***** válasza:
annyival több napig szeded amennyivel el akarod tolni...utána 7 nap szünet és szeded tovább rendesen 21 napig... amugy ha nem tartasz 7 nap szünetet akkor menstruálni se fogsz de ez nemhiszem h egészséges...a tologatás se tul jo de az még belefér
2010. ápr. 14. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
fogamzásgátlót szedsz? ha igen akkor két levél közt nem hagysz szünetet ennyi. ha nem akkor nem tudod befolyásolni.
2010. ápr. 14. 16:46
 6/11 anonim válasza:

Fogamzásgátlóval valóban el lehet tolni a mensit, de igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy ezzel nem szabad szórakozni. Szóval, csak ritkán csináld lehetőleg. Úgy van, hogy van ugye a tabiból 21 darab. Ha te két nappal akarod eltolni a mensid, akkor a 21 darab elfogyása után a következő levélből még 2 napig beszedsz egyet, így már csak 5 darab szüneted marad, és utána ugyanúgy kezded a 21est. Így elvileg két nappal később fog megjönni. Ha 3 nappal szeretnéd eltolni, akkor a 21 darab után még 3 napig szeded, és akkor már csak 4 nap szüneted marad, és így tovább. Elvileg ha a 7 napos szünetben végig szeded, a következő levélből, akkor teljesen kimarad.

Remélem segítettem, de tényleg ne nagyon szórakozz ezzel sűrűn, mert nem igazán tesz jót...

2010. ápr. 14. 16:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, egyébként 3 éve rendszeresen szedem, soha semmi gondom nem volt. De ez most spec. eset. Köszönöm mégegyszer. Az első hozzászólót nem véleményezném.
2010. ápr. 14. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
ki az az idióta, aki lepontozott?? mintha nem az igazságot irtam volna le.. :S 1. vok.
2010. ápr. 15. 01:06
 9/11 anonim ***** válasza:
varj csak, mi az, h nem véleményezel? mert leirom, h ezzel nem szabad szórakozni? tod te, h ez mekkora lökés a petefészkeidnek??
2010. ápr. 15. 01:07
 10/11 anonim ***** válasza:

1 vagy 3 fázisú a tabletta

mert ugye 3 fázisúnál nem szedegetjük be a másik levélből az első néhányat és hagyunk szünetet....

3 fázisúnál csak úgy tudod eltolni, ha nem tartasz szünetet...

2010. ápr. 15. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!