Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ekkor volt már peteérésem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkor volt már peteérésem?

Figyelt kérdés
03.15.-én jött meg utoljára, 03.20-ig tartott a menzeszem. 28-án volt már peteérésem? körülbelül 35 naposak a ciklusaim.
2010. ápr. 14. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk. Peteérés bármikor lehet az embernek! Elvileg középidőben van, de gyakorlatilag ez nem igaz. Úgyhogy akár lehetett is, de az is lehet, hogy nem.
2010. ápr. 14. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetett. De ez ember függő. Nem vettél észre semmi jelét? pl. nekem peteéréskor mindig 37 (soha nem több) a hőmérsékletem.
2010. ápr. 14. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
a kérdés mire irányul? gond a baba, vagy nem??
2010. ápr. 14. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A peteérést nem lehet pontosan kiszámolni. Elvileg 28 napos ciklus esetén van középidőben, 35 naposnál már nem. Ugyanis nem az előző menzesztől, hanem a következőtől kell visszaszámolni a 14 napot.
2010. ápr. 14. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:

De miért nem mindegy,hogy mire irányul a kérdés?Mert akkor annak alapján fogunk válaszolni?!

Én azt ajánlom,hogy nézz meg egy ovulációs kalkulátort a neten.Annak a válaszolónak is igaza van,aki azt írta,bármikor lehet peteérés,bár leginkább tényleg középidőben van.

2010. ápr. 14. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
mert pl. ha nem akar babát, akkor lehet, h megnyugszik, ha azt irjuk neki, h nem volt akkor peteérése.
2010. ápr. 14. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:
De jobb ha nem ámítjuk egymást...szerintem.
2010. ápr. 14. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!