Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerinted ebből lehet baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
A barátommal együtt voltam a hétvégén,és egy kicsit lecsúszott az óvszer, nem sokat, egy pár centit, szóval még bőven rajta volt. Mensi után voltam akkor egy héttel. Lehetek így terhes? (Bunkó, értelmetlen válaszoktól kíméljetek, mert eléggé aggódom...)18/L
2010. ápr. 13. 14:58
 1/8 anonim válasza:
26%
terhes vagy.sajnálom!
2010. ápr. 13. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy kifolyt belőle:)Mikor én ugy szeretkeztem a barátommal ,volt hogy a feléig lejött a gumi,de nem lett semmi baj:)Nyugi:)A sperma nem fog a "kuki"oldalán kifolyni,azért van az a kis tartóka az óvszer végén,mert oda megy bele:)Nem lesz baj,nyugodj meg:)Általában semelyik óvszer nem marad teljesen meg a tövénél:)
2010. ápr. 13. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi baj sem lesz. Kevés olyan helyzet van, amikor nem mozog így az óvszer, ennek ellenére nem csak kismamák szaladgálnak :) Nyugalom semmi baj, az óvszer az egyik legbiztonságosabb védekezi módszer, tényleg nem lesz gond :)
2010. ápr. 13. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
persze azért vannak kivételek..
2010. ápr. 13. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ebből nem lesz semmi.
2010. ápr. 13. 16:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a mindenkinek a válaszokat,akkor megnyugodhatok :)
2010. ápr. 13. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:
-a
2010. ápr. 13. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem így lett 20 gyerekem.
2010. aug. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!