Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esély van arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy baj történt, ha? Többi lent.

Figyelt kérdés

A múlt héten,a menstruációm után 1 nappal lefeküdtem a barátommal,de már nem védekeztünk,mert már elkezdtem a 2.levél szedését.(a gyógyszi az első naptól véd).Ám rá 4 napra elfelejtettem bevenni a gyógyszeremet.Másnap rögtön bevettem,amint eszembe jutott...nem sokkal,de a 12 óra letelt.Este az aznapi szemet már időben bevettem.Van okom aggódni??A tájékoztatónaz van,hogy 12 óra után már csökken a gyógyszer hatása,főleg ha eltelt a 12 óra és előző héten volt szexuális kapcsolatom.Félnem kell?Kivel volt már ilyen?

17 vagyok és nagyon parázós,Tudom,hogy ezután egy ideig óvszer.

2010. ápr. 12. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Az esély pontosan: 17, 489%

ha további kérdésed van olvasd el az istenverte tájékoztatót és higyj neki elvégre azért írták nem?

puszi :)

2010. ápr. 12. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha rá 4 napra volt az, h elfelejtetted, akkor szerintem semmi gond nincs. Előtte rendesen beszedted, védve vagy. Úgy ahogy mondtad: 2 hétig óvszer :)
2010. ápr. 12. 20:21
 3/8 A kérdező kommentje:

első válaszoló:elolvastam,de kíváncsi voltam...hogy kivel fordult már ilyen elő és ő hogyan reagált rá..

1 hónapja szedem...mindennap ugyanabban az időben,nem volt semmi hányás,hasmenés.Ahogy elkezdtem a 2.levelet,tehát a mensim után 1 nappal is használtunk gumit,de kiszakadt..így tehát olyan,mintha semmit nem használtunk volna.Nem is paráztam,mert tudtam,hogy a védelem már kialakult.De elolvastam a tájékoztatót kicsit most megijedtem...nem voltam még ilyen helyzetben.Remélem minden jó lesz!

2010. ápr. 12. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Velem volt már hasonló, elfelejtettem bevenni, de szerencsére nem történt baj.

De azért én vennék 1 terhességi tesztet, hogy megnyugodjak :)

2010. ápr. 12. 20:43
 5/8 A kérdező kommentje:

de annyira ideges vagyok.. :S

ezért váltottam gyógyszerre,mert nem akartam minden mensim előtt izgulni,még ha felesleges is volt..

de most meg..az a 4 gygyszer amit az aktus utáni napokon bevettem,már azok is gátolták,hogy terhes legyek nem?Meg előtte is szedtem...meg mensi után voltam 1 nappal.

2010. ápr. 12. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
De ha az aktus előtt rendesen szedted, és csak utána volt az a bibi a gyógyszerrel, akkor az nem gáz. Feltéve, ha utána volt kiegészítő védekezés. Kizárt, hogy terhes legyél.
2010. ápr. 12. 20:59
 7/8 A kérdező kommentje:
amikor volt az aktus,elélvezett a barátom,de előtte és aznap is rendesen bevettem a gyógyszert.utána 4 napra felejtettem el bevenni,amit pótoltam.azóta nem voltunk együtt.
2010. ápr. 12. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem kell aggódnod semmi miatt!:) A gyógyszer védett. Most ugye csökkent, hogy csúsztál vele, ezért kell majd gumizni egy pár hétig. Ne idegeskedj!
2010. ápr. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!