Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csajok, van akit "tonkretett"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, van akit "tonkretett" a fogamzasgatlo szedese?

Figyelt kérdés

Ugy ertem, megterhelte az idegrendszereteket, pszichesen rossz hatasokat okozott, hormonalis felborulas, indokolatlan hisztik es erzekenyseg ami elotte nem volt... Tovabba egyeb egeszsegugyi problemak mint legszomj, maj leepules, fejfajas...

Erdekelne kinek hogy tette tonkre az eletet ez a sz**r.

Van olyan ismerosom, aki pajzsmirigyes lett tole, sajnos van olyan is aki belehal... :( amikor en szedtem panikrohamaim es eros legszomj volt a mellekhatas. Halistennek egy honap utan abba is hagytam. Nektek tapasztalatok? Illetve mivel vedekeztek, ha nem tabival? Valakinek bevalt a gyuru? Dohanyzik mellette?

Kivancsian varom a valaszokat!

2016. jún. 7. 15:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, aki szerint túlzás a 10 oldalas tájékoztató. És a képen csak az egyik oldala látszik, a túloldal is tele van írva.

2016. jún. 7. 16:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10-essel egyet kell értenem.

Attól, hogy még valaki elmúlt 18, nem jelenti azt, hogy tisztában van a szervezete működésével és a lehetséges mellékhatásokkal.

Szerintem jobb megelőzni a bajt, mint kezelni.

2016. jún. 7. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én többfélét is próbáltam. Amíg szedtem, jó esetben volt 1,5-2 hét egy hónapban, amikor tudtam is szexelni, a maradék időben a mindenféle hüvelyi nyavalyáimat kúráltam... Miután abbahagytam, ezek egy csapásra megszűntek, viszont felszaladt egy jópár kiló, meg tiszta pattanás lettem, eltartott egy ideig, mire minden visszaállt a régibe.
2016. jún. 7. 16:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem komoly hormonproblémát okozott. 30 év alatt nem engedném feliratni senkinek.
2016. jún. 7. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Ezekkel a kerdesekkel az a baj, hogy nagyon sarkitanak, es ugye ertelemszeruen csak az valaszol tobbnyire aki a negativ tapasztalatat tudja leirni, es mindenki ugy tavozik innen hogy a tabletta az ordog jatekszere, holott tobb tizmillio no meg le tudna irni az ellenkezojet. Kb. annyi ertelme van ilyen eszmecserekbe bontakozni, mintha azt kerdeznem, hogy "Kinek halt meg valakije autobalesetben? Erdekelne, hogy meg kinek tette tonkre az eletet az az ordogszeker?". Holott szazmilliok vezetnek baleset nelkul.
2016. jún. 7. 17:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem 57 oldalas a betegtájékoztatóm :D

(Igaz, doboz méretű "könyvecske".)

Egyébként ha nem jó a bogyó, az azt jelenti, hogy idióta az orvos, és nem vizsgált ki, és nem segített abban, hogy megtaláld a számodra megfelelő megoldást. (Ami persze _nem_ csak gyógyszer lehet.)

Nekem pl. pajzsmirigy- és hormonproblémák miatt "kötelező" a gyógyszer szedése, és nem azért, hogy kényelmesebb legyen az életem, hanem mert a különböző hormonhatások miatt most olyan a szervezetem, mint másnak egészségesen.

(Halkan jegyzem, hogy 26 vagyok, és _soha életemben_ nem volt normális menstruációm és hormonháztartásom, csak mert családon belül is úgy gondolkodnak egyesek, hogy a tabi szar, a nőgyógyász meg maga az ördög. És ennek köszönhető az is, hogy bizony ha egyszer gyereket akarok, az is több hónapos kísérletezés lesz, hogyha nem a tabi, akkor mi segít emberi módon működésre bírni a hormonjaimat...)

2016. jún. 7. 19:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem vizsgál a doki trombózis veszélyt mielőtt felírja, azt hinné az ember kötelező előtte mert életveszélyes mellékhatásokat is ki lehet szűrni vele. Meg hogy sok doki felírja a "kedvenc" tabiját aztán ha nemjó akkor vaktában próbálgatja az újakat. Én gyűrűs vagyok mondjuk, abból meg egy fajta van és kész, meg beismerem nem volt trombózis hajlam vizsgálatom DE csak azért mert a doki ismeri anyát és tudja hogy az egész család női populációját úgy kell lelőni, mindenki 90 felett hal meg és trombózisról életében nem hall ezért velem kivételt tett mert nyilvánvalóan kb 0 rá az esélyem. De kötelezővé kéne tenni mert sajnos van akinél tényleg az orvos hülyesége miatt lesz baj.
2016. jún. 8. 16:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy alapvetően szerintem is az orvosok úgy adják mint a cukrot! Én is amikor jeleztem, hogy szeretném szedni felírt egyet és annyi. Oké előtte volt Uh stb. de amikor kérdeztem, hogy egy labor vizsgálat és hasonlók nem e szükségesek azt mondta, hogy á minek mivel nem volt trombózis a családban... Hát köszönöm szépen, ez ráadásul magánrendelés nem is állami. Ráadásul meg sem kérdezte, hogy van e valamilyen "igényem" pl. bőrproblémára vagy szőrösödésre is megoldás legyen. Persze tudom, hogy nem ez a megoldása ezeknek. Azt sem mondta milyen tabletta, mennyire modern, mire figyeljek semmi... Végül nem is kezdtem még el.
2016. jún. 9. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ráadásul meg sem kérdezte, hogy van e valamilyen "igényem" pl. bőrproblémára vagy szőrösödésre is megoldás legyen."

Azért legyünk őszinték, a fogamzásgátló nem is erre való. Az, hogy divattá vált kihasználni a mellékhatásokat, az nem jelenti azt, hogy ez valóban jó dolog lenne. Elvégre, ugyebár, mellékhatásokról beszélünk, tehát nem természetes módon jön a "javulás"...

2016. jún. 9. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!