Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A természeti népek a dzsungel mélyén vagy Ausztrália belsejében hogyan gátolják a fogamzást?
Ha látják, hogy terhes a nő, akkor lelökik a hegyről, had gurúljon.. A civilizáltabb emberek a lépcsőn kökik le a nőt :D DE ott csak a hegy van :/
F
Az is lehetséges rágcsálnak v,mi növényt..
Bár nem gondolom,hogy védekeznének..
Ez kb olyan volt mintha azt kérdezted volna hogy ott Sony vagy Samsung HD tévét néznek.
A Válasz:SEHOGY,azt se tudják szerintem hogy a gyerek "hogy jön",biztos azt hiszi hogy az eső isten áldja meg,mint a sok hülye agymosott keresztény a szűz máriát"A szentlélek áldotta meg":DÉN meg a marson születtem...
1.kérdésed: nézd meg afrikát,tehát sehogy nem védekeznek,még akkor sem ha nincs mit enni a gyerekne és az arcát beköpte a légy.
2.kérdés:nem, mi,civilizált népek küldjünk segélyt,(pénzt,ruhát,élelmet),hogy a gondolkodni nem tudó embernek nevezett àllatok nehogy éhen vesszenek.
Nincs nem kívánt gyerek.Ők máshogy gondolkoznak,mint mi.Másról szól az életük.Nekik az természetes,hogy sok gyerek van és örülnek neki,mert egyrészt bennük élnek tovább,másrészt a gyerekek segítenek a szülőknek a munkában.
Ezen fölösleges is agyalni,mert más világban élnek.
9-es válaszoló,remélem ezt nem gondoltad komolyan.
"gondolkodni nem tudó embernek nevezett állatok nehogy éhen vesszenek"-Azok az emberek ugyanolyanok,mint bárki más,nem ők tehetnek róla,hogy olyan országba/társadalomba születtek amibe,és arról se ők tehetnek,hogy olyan az éghajlat,amilyen.
Ennél butább hozzászólást régen olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!