Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, tapasztalatok a Misse 0,10 MG/0, 02 Mg fogamzásgátlóról?
Sziasztok!
Én szombaton kezdtem el szedni a tablettát, eddig a fejfájáson és enyhe lábbizsergésen kívül nem tapasztaltam negatívumot. Én is azt hallottam ez egy új fajta tabletta, aki már egy ideje szedi mi a tapasztalat, minden érdekel. :) Ez az első gyógyszerem. :P
Sziasztok.
Nekem ma irta fel a nogyogyaszom. A mensim 4. napjan vagyok. Az orvos azt mondta, hogy 1honapig varjak mert az elso level meg nem nyujt vedettseget, de a betegtajekoztatoban azt irtak, hogy 7nap utan mar hat.
Velemenyek vagy tapasztalatok csajok.? (:
#15 nekem világ életemben havonta 3-5 pattanásom volt, na elkezdtem szedni, lett vagy 20. de csak az elő hónapban, azóta már mérséklődött :)
#17 a betegtájékoztató azt írja, hogy hogyha az első napon kezded el szedni, akkor véd. én így jártam el, és már 5-6 nap után óvszer nélkül szeretkeztünk, nem lettem terhes. ha te is az első napon kezdted szedni, már csinálhatjátok kiegészítő védekezés nélkül nyugodtan :)
Sziasztok!
Sajnos mellékhatások miatt abba kellett hagynom a gyógyszer szedését az első levélnél. Szeretném eladni, baráti áron!! a két teljesen levelet, gondolom ti nagyobb hasznát vennétek. ;)
#18-as válaszoló: Azóta sincs tőle több pattid? Én most váltottam erre a gyógyszerre, előtte Cypromixet szedtem, de azt csak két évig lehetett, az kimondottan acnés bőrre való fogamzásgátló volt. Eddig bő két hete szedem, de nagyon sok kis pattanásom lett tőle :( megpróbálom elszedni a 3 havi adagot, amit kiváltottam, remélem csak hozzá kell szoknia a szervezetemnek. Milyen tapasztalataid vannak így több hónap után?
Vagy bárki más, aki erősebb fogamzásgátlóról váltott erre, annak a véleményére is kíváncsi lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!