Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is hat az esemény utáni tabletta ha nem tapasztaltam mellékhatást?
Sziasztok. Tudom hogy oltári hülyeséget csináltam, de akkor feküdtem le a barátommal,amikor epp menstruáltam/lok :O
Soha nem csináltuk igy ,és hát baleset is történt.. belém élvezett . :/ Szeretném,ha nem itélnétek el. Mindig védekztünk, ez volt az egyetlen alkalom amikor nem , mivel tisztában vagyokvele, hogy ilyenkor nagyon kevés az esély hogy terhes legyek, mégis van rá esély..
ez tegnap este történt ( csütörtökön) , és ma tudtam eljutni a gyógyszertárba, és vettem esemény utáni tabit. Olvastam, és hallottam is róla hogy elég szépen jelentkeznek a mellékhatások is, ám nálam semmi. 17:45 felé vettem be, ám semmit nem is érzek hogy hányingerem lenne vagy hasonló. Normális ez? o.O
ui :) kiméljenek meg a bunkó hozzászolni vágyók.
És mielőtt azzal kezdenétek hogy kis hülye tini vagyok, akkor közlöm, hogy nem . :) Előre is nagyon szépen köszönöm !
normális, persze
de a biztonság érdekében azért vehetsz egy tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!