Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany oran keresztul vagyok vedett egy szem fogamzasgatlotol? (lent)
Figyelt kérdés
Ugy ertem,hogy ha mar a masodik levelnel tartok es ma este beveszek egy szemet,holnap reggelig kiurul a testembol?Akkor is vedve vagyok ha reggel nemi aktust letesitek a parommal?Tehat 24 oras vedelmet nyujt az a szem bogyo?2010. ápr. 9. 17:53
1/9 anonim válasza:
deszar. az ondó 1-2 napig is akár aktív marad benned és termékenyít ha kell :) de nem vagy valami okos ha ilyen kérdéseket teszel fel
2/9 A kérdező kommentje:
Miert ne tehetnem fel ha nem tudom?
2010. ápr. 9. 17:56
3/9 anonim válasza:
Olvasd el a fogamzásgátkóhoz adott gyógyszerismertetőt! - pontosan leírja milyen elven működik a bogyó, 1 szemmel semmire sem mész, ennyi erőve C-vitamint is bevehetnél. Folyamatosan kell szedni, minden nap ugyanabban az időpontban, bár ezek után abban sem vagyok biztos, hogy a ciklus megfelelő időpontjában kezdted el szedni... tájékozódj a neten, vagy bárhol, de ez így hatalmas felelőtlenség!
4/9 anonim válasza:
Erről egyik nem túl sok ésszel megáldott ismerősöm jut eszembe aki kérni akart barátnőmtől egy szem fogamzásgátlót merthogy szexelt a barátnőjével de nem húzott gumit...
5/9 anonim válasza:
ha folyamatosan szeded, minden nap...akkor folyamatosan védve vagy a nap minden pillanatában, még akkoris, ha pár órával később veszed be a megszokottnál a z aznapi adagodat.
ugyanis nem az egy szem tabletta véd, hanem a tabletták folyamatos szedése egy mesterséges ciklust állít be és amiatt nem termékenyülhetsz meg, mivel leállítja az eredeti működésedet
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolso kommentalonak.A tobbieknek meg annyit,hogy irtam mar,hogy egy levelet mar beszedtem.Most kezdtem el a masodikat.Nem csak egy bogyot szedek,hanem folyamatosan szedem az egesz bogyot be.Csak arra lettem volna kinacsi,hogy mennyi idig hat egy szem tabletta.De az utolso valaszolotol pontosan megkaptam a kerdesemre a valaszt.
2010. ápr. 9. 19:47
7/9 anonim válasza:
Nem rosszindulatbol, de ha ilyeneket nemtud vki.... www.a-ha.hu
8/9 anonim válasza:
ha fogamzásgátlót szedsz akkor MINDIG VÉDETT VAGY, abban a 7 napban is amíg nem szeded.
9/9 anonim válasza:
Mondjuk ezt az orvosod nem mondta el? Használati utasítás?
Szülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!