Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a jó abban, h a pasi gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó abban, h a pasi gumi nélkül berakja 10 mp - re a csajnak, aztán meg jönnek sirni ide, h lehetnek-e terhesek? Akkor már nem egyszerűbb védekezni, és nem ilyen hülyeségeket csinalni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 00:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
00.54 És szerinted 13-16 évesen is az a követendő példa, hogy megszakítással védekezzenek? Mert hogy te 36 évesen ezt teszed, ezzel semmi gond nincs, ha mégis becsúszna, akkor valószínűleg tudnád vállalni érte a felelősséget....
2010. ápr. 9. 00:57
 12/15 anonim ***** válasza:
En nem azt mondtam, hogy ugy kell csinalni, de nem kell felelemmel tomni a tinik agyat, hanem felvilagositani oket. De nem egy masik tini, aki mar valahol hallott valami elovaladekrol. En is abban az idoben oveszert hasznaltam es az ugy volt a jo. Kulonben talan igazad van, hogy nem ide kellene irnom ilyesmit, de mondom, csak azert irtam, mert annyira ijesztgetik egymast, hogy elmegy az embernek a kedve a legszebb dologtol, ami ket ember kozott tortenhet. Tanacsokat pedig orvosoktol, szuloktol kerjenek. Ja, meg valaki megprobalta semmi nelkul, akkor meg leidiotazzak meg ilyesmi. Meg rogton azzal "atkozzak" (eleg csunya szot talaltam) egymast, hogy bar tehetbe esne... Na az ilyemi az ami nekem itt aggat. Es persze, hogy az a velemenyem, hogy az esznek a helyen kell lennie!
2010. ápr. 9. 01:09
 13/15 anonim ***** válasza:
11%
19/f mi lassan egy éve gumi nélkül csináljuk és ha okosan csinálja a fiú akkor semmi gond nincs vele..és sokkal jobb mint gumiban, konkrétan én úgy nem érzek semmit jobb ha recskázom..
2010. ápr. 9. 01:50
 14/15 anonim ***** válasza:

01:09: teljesen igazad van. Én sem bírom ezt, amikor lehordják itt a tizenéveseket mindennek. Az ilyenek minek jönnek ide válaszolgatni? holott a honlapra az van írva, hogy "Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!" tehát azért van az oldal, hogy a kis "butuska" kérdéseket itt feltegyék az emberkék. Hát nem tudom.. lehet én előbb meg mertem volna kérdezni ilyenről anno a tanár nénit, mint itt a pár évvel idősebb, kb ugyanolyan tudatlan, felnőtteskedő leányzókat, mint én!

Egyébként kedves kérdező, és válaszolók! Minek nézegetitek ezt a honlapot, ha így idegesít titeket ez a téma? Úgy csináltok, mintha napi 8 órás munkaidőben, kötelezően itt kéne ülnötök, és olvasgatni kéne a kérdéseket, és válaszolgatni kéne, pedig bizony senki sem kötelez titeket arra, hogy itt legyetek. De az is lehet, hogy ettől felnőttebbnek érzitek magatokat, hogy a kb 2-3 évvel fiatalabbakat lehordjátok mindennek, akkor viszont csak sajnálni tudlak titeket:(

2010. ápr. 9. 20:44
 15/15 A kérdező kommentje:
nem csak itt a honlapon. a barátnőim nagy része is ilyen.. aztán meg szinte félévente abortusz. S:
2010. ápr. 11. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!