Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring huvelgyuru mellekhatasok, nektek is volt?
Sziasztok.az lenne a kerdesem hogy nektek voltak e hasonlo mellekhatasaitok a nuvaringtol. En nem birom a hormontartalmu gyogyszereket,tobb fog.gatlot is kiprobaltam,es a masodik level alkalmaval jottek ki mellekhatasok,es abba kellett hagynom.
Nuvaringtol elso honapban napi24oras hanyinger(elviselheto),es karfajdalom,persze elso hetben hasi gorcsok,libidom egyenlo a nullaval, legszomj,es nagyon nehezen nedvesedtem be,hangulatvaltongadozas,depresszios hangulat.penteken raktam fel a masodik havit,es szombat hajnal ota ugyanazok a mellekhatasok,viszont a hanyingerem naprol napra erosebb,es elviselhetetlenebb!
Hányingerem nekem is volt egy hétig, elég kellemetlen volt és 2x fájt a fejem, volt egy kis hangulatingadozás az első 2 gyűrűnél. Sajnos a vérzésem görcsösebb lett, de kevesebb is.
Viszont a karfájdalom és a légszomj miatt én abbahagynám a helyedben, mert az is azt jelzi hogy nem bírod ezt sem és ez veszélyes! A libidó és a többi nekem gond pont elmúlt pedig a tablettánál volt. Ez lényegében ugyanaz mint a tabletta csak máshol szívódik fel... Ha azt se bírod akkor ez sem lesz jó, se semelyik hormonális.
Kedves kèrdezö
Volt valami problèma a gyürü eltávolitása után? Hasonlo cipöben járok..
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!