Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi azt mondja, nem szereti az óvszert mert nem érez benne semmit. Mit ajánlotok alkalmi védekezésre?
Sem fogamzásgátló tablettát nem akarok szedni (nincs értelme, mert nincs állandó partnerem), és pesszáriumot sem akarok használni.
Az eset utáni tablettáról azt hallottam, hogy hajlamos felborítani az ember hormonrendszerét, mert egy hormonbomba.
Nektek mi válik be ami alkalmi védekezésre jó?
Ez a "nem érzem óvszerben" egy akkora kamu duma :-P Főleg, hogy vannak extra vékonyak is manapság, stb. Rendszeresen használok óvszert több mint 20 éve (hormonkészítmény ellenes vagyok). Ugyan úgy tudom élvezni, mint nélküle :-P
41/F
# 12: Bocs, de én totálisan át tudom érezni a párom "nem érzek semmit óvszerben" problémáját, ugyanis nőként én sem érzek semmit. Egyszerűen van ilyen...
Én pesszáriumot használok, nekem bevált.
#14:
Ezt valahol máshol próbáld - mondjuk ovisoknak - bemagyarázni. Ez kb. annyit jelent, hogy nem érzed ha egy vibrátor van a hüvelyedben, csak ha egy hús-vér farok :-P Nem tölt ki, nem ingerli mechanikusan a hüvelyed nyálkahártyáját akkor, ha a farok és a te tested között van egy 6-7 ezred(!) milliméteres gumi. Ezt a vicc kategóriába akartad írni ... ugye igazából nem nő vagy? :-P
kamuzik! :D nem érdemli meg hogy bármilyen nő is lefeküdjön vele...
exem is bekamuzta hogy jaj nem bírja az óvszert blablabla azelőtt meg egy hónapig mindig úgy csináltuk, aztán hirtelen mégse jó neki. (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!