Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye h terhes vagyok? (Részletek lent)
Nem nem vagy terhes..
Gondolom itt az Elovaladektol felsz.. de attol csak akkor lehetsz terhes ha mondjuk elotte mar elment volna es a hugycsovebe maradt volna ondo es az elovaladek azt "mosta" volna ki..
mi is így szoktuk. nem lettem még terhes :D
elsőnél is így volt. gumi nélkül. nagyon féltem. de nem lett baj.
Én abszolút nem támogatom, hogy mások folyamatosan ezzel az "én sose lettem így terhes" válasszal jönnek, mert ez teljesen egyéni, hogy pont az leszel-e vagy sem... Vannak termékenyebb és kevésbé termékeny nők. Lehet, hogy soha nem lennének terhesek az adott férfitől vagy nagy nehézségek árán, mert nem passzol a 2 szervezet egyszerűen. Lehet csak szerencséjük van. Lehet, csak pont a termékeny időszakukban voltak együtt a partnerükkel vagy egyébként sem oké valami a ciklusukkal stb. Szóval szerintem erre tényleg ne alapozzon se a kérdező se más sem. Mások rendes és figyelmes védekezéssel esnek teherbe...
De ha a 25. napon voltál tegnap akkor remélhetőleg nem lesz semmi gáz mert vagy 10 napja ovuláltál, nincs már megfelelő nyákod sem stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!