Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelytablettát/kúpot használók?
Nekem teljes védettséget adott a kúp...a tabletta az rossz volt csípte marta a hüvelyemet.
Ha betartod az utasításokat szappan tusfürdő tiltott utána !!!!
De sógornőméknél a harmadik babát neki köszönhetik :))
Nos, én csak két terhesség között, házasságban mertem használni, annyira rossz a híre hatékonyság szempontjából. (Állítólag a nőgyógyászok körében létezik olyan kifejezés, hogy "Pharmatex-bébi", azokra a babákra használják, akiknek a szülei hittek a módszer hatékonyságában...)
De ettől függetlenül a 10-es csomag nem fogyott el. Egyrészt megöli a spontaneitást, hogy órákkal előtte rá kell készülni. Másrészt csípett, mint a fene.
Én most pesszáriumot használok, ezzel is kell vacakolni szex előtt, de nem többet, mint a gumival. Kb. fél perc a felhelyezése, és nem kell várni utána. Érezni meg semmit nem lehet belőle. Nekem bevált: hormonmentes, kényelmes és egymást is érezzük a párommal (gumiban nem élvezte a szexet egyikünk sem).
Szoptatás alatt kezdtem használni, de bevált, így ennél maradtunk. Nem gond, ha becsúszik a baba. :)
Egyikünket se zavar, és eddig bevált.
3 óráig hat, előtte valamikor felteszem, és kész. Akkor van gond, ha a 10 percet nem várja ki valaki.
Pharmatex-bébi... Hogyne...
Fogamzásgátló mellett több ismerősöm is teherbe esett, mégis mindenki azt mondja, milyen biztonságos. ;)
# 4: Hormonmentes.hu
Egyáltalán nem lehet érezni, a párom sem érzi és én sem (nagyon puha latex).
Vagyis szilikon, bocs... szóval a lényeg, hogy puha, rugalmas anyag, semmit nem szoktam belőle érezni.
Az EGYETLEN különbség a szexben, amióta ezt használom, hogy a spermicid, amivel bekenem felhelyezés előtt síkosítóként is szolgál, így megkönnyíti a behatolást. :)
Én kúpot használtam még a dinoszauruszok kora előtt.
Nem lettem terhes, de nekem nem jött be.
Macerás volt, nekem nem tetszett, hogy utána nem tudok lefürdeni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!