Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szexeltem másodjára, egy pillanatra bennem volt a barátom gumi nélkül de nem élvezett belém. Vioszont utána azt éreztem, hogy folyok. Lehet bármi esély a teherbe esésre?
Figyelt kérdés
Lehet,csak azért hiszem,mert most szexeltem másodjára és fura. Az első együttlét 3hónapja volt.2016. ápr. 25. 23:18
2/7 anonim válasza:
Igen. Van esély a teherbeesésre. Előváladék is létezik a világon, nem kell hogy beléd élvezzen.
3/7 anonim válasza:
S miért engedted, hogy benned legyen gumi nélkül?
4/7 anonim válasza:
3-as, mert ilyenkor beetetik a lányokat, hogy jajj ne félj vigyázok, kiveszem időben!
Amikor már ott tartanak sok lány engedékeny.
5/7 Scav válasza:
Fogamzásgátló volt? Biztosan nem élvezett beléd? Ezt te tudod? Vagy csak ő mondta? Nincs is annyi tapasztalatod, hogy megállapítsd. Szerintem beléd nyomta. Simán esélyes. Vagy fogamzásgátló, vagy gumi. De bemondásra nem hiszünk el semmit! Súlyosak a következmények. Ez nem játék.
6/7 anonim válasza:
No egy hét múlva jön az újabb, segítség teherbe estem, hogy mondjam el anyuéknak kérdés...gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!