Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet probléma? Gyógyszerprobléma

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet probléma? Gyógyszerprobléma

Figyelt kérdés
Hétfőn kellett volna a Gestomix 20 tablettát folytatnom, de a patikákban pénteken derült ki, hogy rossz gyógyszert hozattak(20as helyett 30ast).A gyógyszerész ajánlott más helyettesítő tablettákat, amik ugyanezeket a hatóanyagokat tartalmazza mint az eredeti gyógyszerem.Végül a Sensonette 20asnál állapodtunk meg.Lehet probléma?
2010. ápr. 6. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg nem lehet megoldani,hogy egy másik gyógyszertárban megkérdezd nincs-e ilyen tablettájuk?
2010. ápr. 6. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Voltam három patikában de sehol nem volt!!És Hétfőn már elkezdtem szedni, mert csak keddre ért volna ide a rendelés.

paff...

2010. ápr. 6. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvost kérdezz, ő tud biztosat, de a patikusok se hülyék, szerintem nem gond, én úgy tudom h a Gestomix 20, meg Sensonette 75/20 meg a Lindynette 20, meg még 1-2 fogamzásgátló ugyanaz, csak más a gyártó, más az ára. Én pont ezért most váltottam Lindynetteről Sensonettre.
2010. ápr. 7. 09:35
 4/4 Szyszke válasza:

Igaz, hiszen a gógyszerész nem mondott volna mást gondolom ő se akarja hogy terhes legyél.

Ebből tanulság, hogy legközelebb hamarabb meg kell venni a tabit, én pl kiváltok egy 3havit a 2.hónapba megyek gyógyszert iratni ismét és az új levél kezdése előtt min. 2 héttel kiváltom.

Amúgy én sem hiszem hogy baj lenne beéőle hogy mást szedsz, ha azonos a hatóanyag benne.

2010. ápr. 8. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!