Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam egy tablettát és 12 óra letelte után vettem észre/vettem be. Aggódjak?
Az a baj, hogy mivel letelt a 12 óra, így két dolgot tehettél volna, amit csináltál az viszont nem volt jó!!
A harmadik héten elfelejtett tabletta esetén két lehetőség van:
Be lehet venni a kimaradt tablettát, amint arra lehetőség van (még akkor is, ha ez a soron következővel egyidejűleg történik is), majd a következő bevétele történjen a szokásos időpontban. Ekkor a következő csomag szedését úgy kell megkezdeni, hogy a jelenlegi után ne legyen szünet, hanem azonnal folyatódjon a tabletták szedése a soron következővel!!!
A másik lehetőség, hogy abbahagyod az aktuális csomag szedését, és 7 napig (vagy attól kevesebb ideig) megtartod a szünetet és az abbahagyástól számítod a 7 napot.
Dokival beszélj, mert fennáll a terhesség lehetősége, úgy pedig nem szabad elkezdeni a következő levelet. A teszt 2 hét után mutat bármit.
Betegtájékoztatóóóó
ha nincs meg, mert idióta vagy, akkor keress rá neten, általában fent van vmi oldalon az egész.
Azért érdemes tesztelni.
Ha van valami, már simán kimutatja.
De elmehetsz orvoshoz is: ő még el is magyarázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!