Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 napos szünet után barnás folyás?
Figyelt kérdés
Kb 3 éve szedek fogamzásgátlót, semmi baj nem volt vele. Mindig rendesen megjön a vérzésem, 2 napra rá, hogy abbahagyom a levelet. 5 napig van meg rendesen, beveszem az új bogyót és utánna még 2 napig barnázok. Normális ez? Tapasztalt valaki még hasonlót?2016. ápr. 20. 15:38
1/7 anonim válasza:
Egyszerűbb óvszerrel, igy te sem bajlódsz ezekkel a valtozasokkal
2/7 A kérdező kommentje:
pont azért szedem a gógyszert, hogy ne kelljen óvszert használnunk...
2016. ápr. 20. 16:07
3/7 anonim válasza:
Ha 3 éve szeded u.azt, akkor lehet "megunta" a szervezeted. Nekem közti vérzésem/barnázásom volt amikor már nem volt jó. Ha 2 ciklusban is jelentkezik ilyen akkor doki és váltani kell.
4/7 A kérdező kommentje:
szia! köszi a választ, közben utánna olvastam..amúgy lehet, hogy nem egyértelműen írtam, de az a barnázás a menstruációm vége. szóval nem szűnik meg a menstruációm amikor beveszem az új levél tabiját. ez így oké szerinted? :D amúgy megyek orvoshoz, meg ez nem az első eset
2016. ápr. 20. 16:53
5/7 anonim válasza:
Ha korábban nem volt, akkor szerintem nem normális, főleg hogy a tabletta bevétele után jelentkezik, így a tabi okozza, úgy mint az elején hogy elhúzza (az első pár levélnél).
6/7 A kérdező kommentje:
nem a tabi okozza, az még a MEGVONÁSOS VÉRZÉSEM. nem értitek a kérdést :D szóval az új levél 2. szeménél múlik el teljesen a vérzésem
2016. ápr. 20. 17:33
7/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ez van, szerintem normális.:) Nekem mindig pénteken jön meg, kedden a rendes vérzés elmúlik, szerdán veszem be az első bogyót, de általában csütörtökig még van kisebb mennyiségű barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!