Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a legbiztonságosabb védekezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legbiztonságosabb védekezés?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a kapcsolatom eljutott arra a szintre, hogy a párommal elveszítsem a szüzességem.Ő nem szereti a gumi óvszert és nem tudom hogy tinilányként mi a legbiztonságosabb így legelső alkalommal?
2016. ápr. 19. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a mai sok fiatal kis p*hap*cs már mind úgy nő fel, hogy fúj gumi, közben még egyszer sem használta, de már allergiás rá (ami a valóságban egy % kb), meg ha már rágondol nem áll fel neki, mert megszokták hogy anyuci mindent a seggük alá tol, a csajuk meg tömi magába a hormonokat és nekik más dolguk sem marad, mint telenyomni azt, amit kell. Igen, nagyon szereti a párját állítása szerint, de az már nem baj ha trombózist, hüvelygombát, migrént, meddőséget, hányingert kap tőle, na a szeretem kb. eddig tartott. Most hallottam, hogy summa cum laude végzett orvos csávó is ezt etet a nőjével. Szép kilátások...
2016. ápr. 19. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek meg annyit, hogy óvszer, gondolom nem huszonéves vagy még. Én a helyedben ennyi idősen még nem rágnék hormonokat az fix, az főleg egy ilyen töketlen csávó miatt. Szerintem dobd ki még időben és keress egy normális pasit, akit az is érdekel, hogy neked mi a jó.
2016. ápr. 19. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom elmenni nem akar egy nemi betegségre irányuló vizsgálatra, gyógyszerbe beszállni se mert nem 2fillér, de gumit se... Neki csak a szex kell, a felelősség meg passzolva. Ha nem húz, akkor lapát! Néha a tabletta mellett is kell gumit húzni! ;)
2016. ápr. 19. 20:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy ha kell, akkor óvszer de viszont tudom, hogy azzal ő nem élvezné és igy én sem...
2016. ápr. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!