Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gumin volt egy tűszúrásnyi lyuk. Lehet baj?
Sziasztok!!
A barátnőmmel együtt voltunk, és utána leellenőriztem a gumit, és volt rajta egy tűszúrásnyi lyuk, tényleg nagyon kicsi lyuk. ( beleengedtem vizet és úgy láttam. ) Nem élveztem el a gumiban, és a lyuk sem közvetlen a gumi elején volt, hanem hátrébb kicsit. Lehet ebből baj? Mi úgy gondoljuk nem, de azért egy kis megerősítés nagyon jól jönne! :)
Nem értem, hogy kerülhetett oda egy ilyen lyuk, gyári hibás lehetett ?
Előre is köszi a válaszokat!
Nem élveztél a gumiba... akkor alig van rá esély :)
Vannak akik éveken keresztül megszakításosan védekeznek... Nem azt mondom ezt támogatom, hanem a statisztika miatt hoztam fel.
Nem paráznék a helyetekben... 72 órás tabit bevenni hónapokig tartó mellékhatásokkal...nem ajánlatos szerintem ilyen esetben.
A lyuk viszont nem lehet gyári hiba...valami vagy valaki kiszúrta.
Hát igen a spermium átmehet akármilyen kis lyukon, de én nem élveztem bele a gumiba... Bár előváladékban is lehet... De nem tudom... Valaki csak megszakítással védekezik, mint azt előttem leírták, bár az nem tuti..
Egyébként köszi az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!