Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma vesztettem el a szüzességem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma vesztettem el a szüzességem és nem használtam a barátommal óvszert se tablettát. És a 72 órás tablettán kívül mit használjak? Mert nagyon félek, hogy terhes leszek. Mi az esélye annak, hogy terhes leszek?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Elmebeteg vagy,azt gondolom tudod. Egyik lehetőség hogy terhes leszel,a másik hogy nemi beteg. Mennyi idős vagy te? Szerinted normális vagy? Nem hiszem. Hogy gondolsz ilyet hogy minden védekezés nélkül fekszel le valakivel? Barátod. Na ja mióta? És meddig? Amíg meg nem kapott? Ne itt kutass lehetőség után hanem menj nőgyógyászhoz.
2016. ápr. 13. 19:49
 12/18 anonim válasza:
Ugyanigy jartam mint te ket hete. Nagyon ketsegbe voltunk esve, de nem ment el bennen a baratom. A biztonsag kedveert bevettem egy esemeny utanit. Az utobbi ket hetem rettenetes volt de most megjott es kezdek megnyugodni. A legjobb ha te isveszel be egy tabit, az ad egy kis nyugalmat
2016. ápr. 13. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

72óráson kívül nincs más lehetőséged. Ha nem veszed be akkor jó eséllyel terhes leszel és várhatod a menzeszed mint a messiást. 7000Ft körül van a 72 órás, plusz dokihoz kell menni felíratni, a gyerek megszámlálhatatlan költség! Ha már szexeltek mint a felnőttek, akkor vegyetek párszáz forintért gumit vagy menj el nőgyógyászhoz tablettát íratni, de gondolom ehhez már nincs mersz, hisz csak a szexig jó a dolog, de felelősséget vállalni, elvinni a balhét vagy felnőttként gondolkodni, hogy ha gond egy gyerek akkor védekezek, az már nem buli.

A barátod gondolom nem akar majd gyerektartást fizetni, de jó a szex azért gumi nélkül, hisz ő csak lelép ha gond van.

2016. ápr. 13. 20:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. ápr. 14. 07:11
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

Amenyiben nem ment el benned akkor 65% a valószínűsége.

Ha elment benned akkor 95%.

Nem. 1 év RENDSZERES védekezés nélküli szexbol lesz kb 80-90% eséllyel baba. Ha pedig nem megy el benne akkor 30% esélye van szintén egy év rendszeres szex után.

Na persze lehet, hogy a kérdezőnek most nagyon nem volt szerencséje mert akár elsőre is besikerülhet. Én csak az esélyeiről írtam tényszerűen.

2016. ápr. 14. 07:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

72 órásat vedd be azonnal. Aztán nyugi. Kb 2 hét múlva a biztonság kedvvért vegyél egy terhességi tesztet, akár megjön, akár nem.

A későbbiekben javaslom felkeresni a nőgyógyászt, tablettát vagy hormontartalmú hüvelygyűrűt (Nuvaring) íratni. Ha valami okból nem lehet, akkor az aktus kezdetétől óvszer + hüvelybe helyezendő spermicid tabletta/kúp/krém (a szivacsot csak nagyon tapasztaltaknak ajánlom). A Pharmatexnek vannak ilyen készítményei.

2016. ápr. 14. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképpen vedd be a 72 órás tablettát, nekem bevált, a menstruációm így 4-5 napot késett, de nálam semmi mellékhatása nem volt a gyógyszernek. 7200 forint volt.

2016. ápr. 14. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Kicsit lekéstem. Na mi lett? terhes vagy?
2016. jún. 12. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!