Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményei lehetnek annak ha ebben az évben harmadszorra vennek be 72 oras tablettat?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy teljesen felborítja a menszeszt, meg rengeteg hormont tartalmaz... de vajon mennyire karos? lenne valami konkrét bajom? megköszönnék minden hasznos választ.2010. ápr. 6. 12:55
1/12 anonim válasza:
hát figyelj ez már 216 órának felel meg! amiből arra lehet köveztetni, hogy már csak ennyi időd van hátra :( amúgy de szeretem ezt hogy még kotonra is sajnálják a pénzt. ha elszakadt meg ne tescosat használjatok.
2/12 anonim válasza:
konkrét bajt nemtudok neked mondani, mert nem 100%. de sokféle bajod lehet tőle.
viszont az agyaddal tuti h baj van, ha ebben az évben sikerült úgy összehozni a szexet h harmadszorra is bekéne venned...védekeztek ti? óvszerrel? kiszakad? mért nem használsz inkább foggátlót....azzal bőven jobban járnál...és ne merj nekem azzal jönni h de az káros....miután harmadszorra vennél be 72 órásat
3/12 anonim válasza:
Erre nincs hasznos válasz csak annyi,hogy ne tedd!!! Komolyan nem értelek! Ezért a pénzért simán szedhetnél normális fogamzásgátlót.
4/12 anonim válasza:
A 3db 72 órás tabi árából vagy fél évnyi fogamzásgátlót szedhettél volna, aminek a hormontartalma töredéke. Dehát a te életed...
6/12 anonim válasza:
az hogy miért nem lehet rendesen használni az a k.va gumit? vagy akkor szedj tabit.
7/12 anonim válasza:
Ennél hülyébb már nem leszel tőle, már elnézést. De mért olyan nehéz felhúzni egy kva gumit??
8/12 anonim válasza:
Irass gyógyszert nőgyógyásszal. Ja és kiszőrösödsz a hormonlökettől, lesz egy csini szakállad, szal hajrá.
9/12 anonim válasza:
Istenem, hogy minek kell leoltani, ha azt sem tudjátok mi a háttér :S
Szerintem olyan óriási bajod nem lesz tőle, de ha ugyis mész feliratni, azért a nődokitól megkérdezhetnéd. De biztos hogy kell?
10/12 anonim válasza:
Jó oké,senki nem ismeri a hátteret,de ha össze tudják szedni a 72 órás gyógyszerre a pénzt,akkor óvszert is lehetne venni..Ha meg használtok gumit,csak kiszakad vagy kifolyik a sperma vagy stb.,akkor meg tényleg érdemesebb lenne fogamzásgátlód szedned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!