Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellfajas. Ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tortent a baratommal egy aktus 26- an. Penteken teszteltunk negativ lett viszont most faj a mellem menszesz elott es eddig sohasem fajt menszesz elott. Uvye nem lehetek terhes?2016. ápr. 12. 17:20
1/6 anonim válasza:
babakocsit tudok olcson eladót...
2/6 anonim válasza:
Szia! Nekem előtte mindig fáj és közben is a nőgyógyászom szerint ez normális mert még csak 17 vagyok és nő :) attól függ hány éves vagy és mikor kell megjönnie. Lehet hogy még túl korán teszteltél.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy terhes, sok nőnek fáj a melle menzesz előtt, nekem is szokott.
"A hormonok - főként az ösztrogén és a progeszteron - szintjének ingadozása szövetnövekedést és folyadék-visszatartást vált ki az emlőben. Ez a mell duzzanatához, fájdalmához vezethet."
4/6 A kérdező kommentje:
17 nappal az aktus után teszteltem. Csak azert furcsalom mert a mellem sohasem fajt menszesznel
2016. ápr. 12. 19:44
5/6 anonim válasza:
Nekem valamikor fáj, valamikor nem. Teljesen normális, de ha megnyugtat, tesztelj még egyet :)
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel megjott. Koszonom a valaszokat:)
2016. ápr. 15. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!