Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykúp, tapasztalatok?
Barátnőm példáját tudom mondani: évekig bevált (2,5) és amikor babát akartak nem jött össze, mert a srácnak alacsony volt a spermaszáma és neki lusta petefészkei voltak :)
Vannak olyan emberek akikre elég ránézni és terhesek lesznek, szóval van spontán peteérésük is, sok spermájuk és van akiknek akkor se jönne elsőre össze ha akarnák és így amíg nem akarják, akkor se lesz baj ha ilyesmivel védekeznek.
Nézd, én soha nem használtam, de sok rossz tapasztalatot hallottam róla, ismerősök mondták a kellemetlen tapasztalatokat a használata során, de ha ez mind nem így lenne, akkor sem használnám.
Nagyon egyszerű az indoka. Nekem kiábrándító, hogy időzíteni kell az együttlétet, ugye együttlét előtt x idővel fel kell helyezni, kivárni az időt, számomra az megölné vágyat, hogy időzíteni kell a dolgot. Egy időben fog. gátlót szedtem, aztán miután szültem, a hormonok miatt már nem tudtam szedni, mert minden bajom lett tőle, így óvszerre váltottunk. Azzal akkor vagyunk együtt a férjemmel, amikor akarunk, nyilván megfelelően használjuk, így még soha nem szakadt ki, és azt kb. 5 másodperc felhelyezni és már mehet is a dolog.:) Illetve óvszernél tudom, ha kiszakad, akkor gáz van, tudok cselekedni, míg egy Pharmatex mellett mégis honnan tudná az ember? Ott már csak a végső megoldás marad.
Én nem érzem biztonságosnak, macerásnak gondolom a használatát, és mivel amúgy is érzékeny vagyok ilyen téren odalent, úgyhogy nálam tuti jelentkezne az a bizonyos csípő, égő érzés...
4 éve használom mióta elvesztettem. Azóta is ugyanaz a párom, nálunk nemvolt semmi baj. 1 a probléma. Menstruácio alatt nem tudom használni mivel akkor éget és csíp szoval az a hét kiszokott maradni. Nem híztam tőle, nem lettem pattanásos és terhes sem.
Amire figyelni kell hogy aktus után kb fél órával öblísd ki magad alaposan. Meghogy max 2 menetet csináljon az ember 1 kúppal utána tegyen fel még. A biztonság kedvéért. Ennyi. Nekem pozitiv a véleményem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!