Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Hatott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Hatott a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
abbahagytam a fog. gátlót, nemrég mult el az utolsó menstruáció. de tegnap lefeküdtünk a barátommal, és nem volt nálunk gumi. nem élvezett belém. 18, l
2010. ápr. 5. 15:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
Elvileg a fogamzásgátlók egy ideig még 6nak a szedés abbahagyása után is.Ha meg nem élvezett beléd,akkor nyugodj meg :)
2010. ápr. 5. 16:06
 12/18 A kérdező kommentje:
de ha nem élvez belém, nem is lehetek terhes? én igy tudtam, de lehet, hogy tévedtem.
2010. ápr. 5. 16:07
 13/18 anonim válasza:
Van rá egy kis esély,hogy babád lesz,de nagyon minimális.előző voltam
2010. ápr. 5. 16:08
 14/18 A kérdező kommentje:
de akkor most hogy nyugodhatnék meg? a barátom biztositott afelől, hogy majd vigyázni fog.
2010. ápr. 5. 16:09
 15/18 anonim válasza:

Nyugodj meg,mert a fogamzsgátló nem C-vitamin,ami gyorsan kiürül...Ha meg nem is élvezett beléd,akkor még kisebb az esélye a babának.Nem tudom,mikor történt,de ha kimosod magad,azzal még jobban csökkentheted a veszélyt.Esetleg 1 eseméy utáni tabletta nem ártana(van már 5napos is)

megint 16:06 voltam

2010. ápr. 5. 16:12
 16/18 anonim ***** válasza:

semmi nem segít a kimosás:S

amúgy ha nem megy el benned attól még simá lehetsz terhes, a te esetedben még kisebb az esély a fogamzásgátló valszeg még hatott!

de egy jó tanács: soha ne hidd el, hogy "majd vigyázok" véletlen is elsülhet, vagy akármi, mindig gumi!!

21/L

2010. ápr. 5. 16:24
 17/18 A kérdező kommentje:
ok. köszi.
2010. ápr. 5. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:
én pontosan így estem teherbe.
2010. ápr. 5. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!