Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dienille fogamzásgátlót szedek,4 kilót szedtem fel, ez az 5. levelem. Vajon a bogyótól van?
Igen, szerintem attól van.
Én 3 hónap után szedtem fel 3 kilót, előtte 3 évig nem változatlan volt a súlyom. Így lettem 56-57kg-ról 60 hirtelen.
Nekem abba kellett hagynom szerencsére, mert migrénem lett tőle durván, úgyhogy soha többé nem szedhetek fogamzásgátló tablettát.
Valószínű hogy étvágyat is csinál és az ösztrogén nőiesít amúgy, de valóban eljön az a kor, amikor már nem lehet büntetlenül enni :D Én 22 vagyok, 1év érzem ezt. De az is közre játszhat, hogy nem stresszelsz a védekezés miatt tudat alatt.
Ha eléred a kívánt súlyt (ekkor érdemes lesz figyelni az étkezésedre, kalóriakeret, elosztva a napra) és akkor elkezdesz alakformálni, sportolni, nem fogyás céljából, de érdemes amúgy annak ellenére, hogy megfelelő helyeken legyen a felszedett súly és nem tudsz alakítani magadon az istenért sem, sőt jönnek fel még mindig a kg-ok, akkor valószínű a tabletta a hibás.
Amúgy ajánlom azt is hogy a 6. levél után kérj egy teljes labort, pajzsmiriggyel, mert a hormonális fogamzásgátló okozhat alulműködést, ami hízást. Nekem is van sajnos, szintén tabletta okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!