Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez normalis hogy ilyen folyas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis hogy ilyen folyas jott?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ujonnan szedek fogamzasgalot most kezdotott par napja a szunetem az elso megvonasos verzest varom. Mar 3.napja szunet van de semmi viszont a szunet elso napjan egesz nap nagyon gorcsoltem mintha megakarna jonni es egy kosebb adag barnas folyas jott, sotet de nem ver. Es nem annyi h betet kelljen csak tisztasagi. Es az elmult ket napban fajogat a hasam de semmi. Nagyon megvagyok ijedve h vmi baj van..mert egyik bnom is ezt a fajtat szedi es p ket het mulva mar nem hasznalt gumit es mi sem igaz megszakitasosan de felek h mivan ha nem hatott a zabi es terhes lettem. Tudtommal minden szemet bevettem ugyanakkor még strigulaztam is..lehet h hatastalan lett egy szem v rosszul nyeltem le v vmi? Nagyon megvagyok ilyedve h normalis ez a soter folyas elso nap es utana semmi?

22l

2016. márc. 31. 07:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Bpcsi a sok hibaert. Most is fajogat a hasam de nincd folyas, nem ertem ez mi
2016. márc. 31. 07:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Meg most is es a szunet elotti napokban is nagyon gorcsoltem/gorcsolok ozgultam h megjojjon es lehet ilyen esetben ish a stressztol kesik es a szunetbe nem jon meg?
2016. márc. 31. 07:44
 3/3 anonim ***** válasza:

A 7 napon belül kell megjönnie, még van idő, normális az ilyesmi főleg az első levél után.

Nekem most hüvelygyűrűm van, de a hormonális hatás u.az, ugyanígy voltam az első után, hogy a 1. és 2.napon barnáztam, nagyon fájt a hasam, mint amikor megjön és a 3.napon jött meg végül.

2016. márc. 31. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!