Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symiciáról kinek mi a véleménye? Mennyire megbízható?
Egyik barátnőm egy éve szedi, neki nagyon bevált. Nem hízott tőle, szép lett a bőre, a haja.
Én holnap szedem a 20. szemet, de kissé émelygek a tabitól és feszülnek a melleim, de elvileg ez normális és egy-két hónapon belül elmúlik. Más mellékhatást egyelőre nem tapasztaltam, kíváncsi leszek megjön-e rendesen a szünetben :)
Utolsó vagyok, a harmadik tabimentes napon meg is jött, feleannyi volt mint eddig, és egyáltalán nem fájt, pedig eddig majd meghaltam, ráadásul azért volt bennem egy kis félsz, mert két hét után mi elhagytuk a gumit a barátommal, de egyelőre úgy tűnik, hogy minden rendben a tabival.
Az émelygés megszűnt, a cicim se feszül már, ellenben az arcom (sok pattanásom van sajnos) szépen tisztul, és a hajam is kevésbé zsírosodik mostanában. Nekem nagyon bevált eddig azt mondhatom :)
Te szeded már? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!