Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Symiciáról kinek mi a vélemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Symiciáról kinek mi a véleménye? Mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Több mint 1 éve használom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Első egy-két hétben voltak tőle hangulatingadozásaim, de semmi más. Nem híztam, minden oké.
2016. márc. 29. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is bevált barátnőmmel. Neki nagyon rendszertelen volt előtte a havija, most szinte órára pontosan beállt, így nem idegeskedik már miatta. Hízni nem hízott és egyéb mellékhatást sem tapasztalt, rendben van minden. :)
2016. márc. 29. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm egy éve szedi, neki nagyon bevált. Nem hízott tőle, szép lett a bőre, a haja.

Én holnap szedem a 20. szemet, de kissé émelygek a tabitól és feszülnek a melleim, de elvileg ez normális és egy-két hónapon belül elmúlik. Más mellékhatást egyelőre nem tapasztaltam, kíváncsi leszek megjön-e rendesen a szünetben :)

2016. márc. 31. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 2. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, a harmadik tabimentes napon meg is jött, feleannyi volt mint eddig, és egyáltalán nem fájt, pedig eddig majd meghaltam, ráadásul azért volt bennem egy kis félsz, mert két hét után mi elhagytuk a gumit a barátommal, de egyelőre úgy tűnik, hogy minden rendben a tabival.

Az émelygés megszűnt, a cicim se feszül már, ellenben az arcom (sok pattanásom van sajnos) szépen tisztul, és a hajam is kevésbé zsírosodik mostanában. Nekem nagyon bevált eddig azt mondhatom :)

Te szeded már? :)

2016. ápr. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!