Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a legjobb? Poénkodok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb? Poénkodok kíméljenek.

Figyelt kérdés
A barátnőmell többször is próbálkoztunk gumi óvszerrel, de valahogy abban nem jött össze. Így váltani szeretnénk csak tartunk a megnövekedett kockázattól. Ki milyen fogamzásgátlást ajánlana és miért menyire megbízható stb.?
2010. ápr. 4. 00:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
szerintem is fogamzásgátló, meg sokan szoktak phermatexet+megszakítást alkalmazni, ami együtt elvileg hatásos, de szerintem megszakítással nem olyan jó a szex..
2010. ápr. 4. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
bocs a javitásért deh nem csaja van szerintem nem ilyen lekezelöen kéne beszélni...
2010. ápr. 4. 20:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Egy pohár víz ... (nem előtte, nem utána, helyette).
2010. ápr. 6. 08:26
 14/22 anonim ***** válasza:
fogamzásgátló!...bár illene utána olvasni a védekezési módszereknek...23L.
2010. ápr. 6. 09:24
 15/22 anonim válasza:
A panettex oválról mi a vélemyényetek??Használta már vki??Nem folyiknagyon?,Nem kellemetlen?
2010. ápr. 6. 12:05
 16/22 anonim ***** válasza:
A legjobb a fogamzásgátló tabletta, ha sokszor szeretkeztek ez a legolcsóbb megoldás, 100% védelem, ha rendesen szedi a barátnőd és legalább természetes érzés a szeretkezés (hogy nincs ott a gumi ami elválaszt titeket). Mi úgy védekezünk, így nincs semmi problémánk.
2010. ápr. 6. 18:11
 17/22 anonim válasza:

World Of Warcraft

Minden mástól terhes leszel előbb utóbb

2010. ápr. 6. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:
kasztrálás
2010. ápr. 6. 20:39
 19/22 anonim ***** válasza:
a gumióvszer :D
2010. ápr. 6. 20:40
 20/22 anonim ***** válasza:

fogigátló...

menjen el nődokihoz, vesznek tőle vért, amiből tudja, hogy melyik fogigátló közül válasszon, és azt írja, ami neki a legmegfelelőbb testileg-anyagilag is.az én 3havim 2500, de a határ a csillagos ég, az enyém támogatott, és nem írják akárkinek, csak a felelőtlen orvos...

szóval érdemes gondolkodni rajta, nekem nem kellett sokáig, mert nem bírtuk a gumit, meg szar volt a ciklusom, is, így meg legalább tudja hogy mikor jön meg neki, nem éri váratlanul :)

sok sikerert, és érezzétek jól egymást ;)

2010. ápr. 7. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!