Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzás gátló tabletta lehetséges hogy nem rossz ha szedi?
Ahogy a 2-es válaszoló írja.
Ezt nem lehet előre tudni. Én 4 fajtát szedtem, és a 4. vált be. Fizikai bajom annyi volt, hogy az egyiktől állandóan véreztem, egy másiktól hánytam, a harmadiktól híztam. Szerencsére időben váltottam.
Van egy barátnőm aki annyira rosszul lett a tabitól, hogy bekerült a kórházba. Nem akarlak ijesztgetni. Sok mindenkinek bejön, és nekem is jó a mostani, de először mindegyik zsákbamacska. Az orvos javasol egyet, vagy jó, vagy nem.
Ha a pajzsmirigy működése fokozott, azaz hipertireózis áll fenn, akkor a szervezet anyagcseréje felgyorsult és ennek következtében a fogamzásgátló tabletta hormontartalma gyorsan csökkenhet, ezért hatástalanná válhat. Ilyen esetekben biztosabb megoldást - mechanikus fogamzásgátlás, például óvszerrel - tanácsos választani.
Így nála ez lehet nem jöhet szóba :\
Amúgy a mellékhatások csak akkor derülnek ki, ha már szedi, vannak jelek (fejfájás, hányinger, stb) akkor le kell cserélni. Én a 3. félét használom most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!