Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abbahagytam a tabit, h védekez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagytam a tabit, h védekezzek ezentul?

Figyelt kérdés
az óvszerben nem igazán bizunk, meg néha jobb érezni a páromat. de pharmatexben se bizok. marad a megszakitás?
2010. ápr. 3. 11:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nanaaa, ezt a módszert csak olyanok használják, akiknek nem baj a baba. A kérdés arra irányult hogyan sikerülhet így a nem kívánt terhesség megelőzése és létezhet-e. Létezhet természetesen, de hidd el nekem, nem értesz hozzá, ehhez csak olyanok értenek általában, akiknek már 2 gyerekük és férjük van, fiatalok egyáltalán nem, mert hiába tanul valaki róla, a testnek vannak jelzései, amiket fel kell ismerni. Megmutatom az egyik szakértő válaszoló egyik hozzászólását:

"A megtermékenyítés előfeltétele, hogy legalább 200-250 millió hímivarsejt kerüljön a női ivarutakba (100 millió ejakulált hímivarsejt alatt meg elvben is lehetetlen a megtermékenyítés). Az előnedv _jóval_ kevesebb hímivarsejtet tartalmaz, ha _egyáltalán_ tartalmaz, ugyanis egyénfüggő, hogy kinek és mennyi ürül. Ennek megfelelően a pettingeléssel való teherbeesés valószínűsége gyakorlatilag nulla. (egy medikus)"

Ez a válasza a pettingelésre vonatkozik, nem pedig az ilyen védekezésre. Egyébként a Pharmatexet használd megszakítással, önmagában a megszakítás soha nem fog vetekedni az óvszer hatékonyságával. Naptármódszerrel, hőmérőzéssel kombinálva sem. Ha nem lenne gond a baba, akkor természetesen nyugodtan használd a megszakítást.

2010. ápr. 3. 14:08
 22/35 anonim ***** válasza:
Ja és a tablettát szüneteltetni szerintem felesleges, nem is értem miért akarod. Én a helyedben soha többé nem kezdeném újra, csak tegnap beszéltem két olyan nővel, akiknél emiatt nem jön a baba, és egyértelműen ez az oka, szóval nem tudom meddig szedted, de én egyáltalán nem ajánlom, hogy újra elkezd szedni. Hogy is gondolhatod, hogy a barrier védekezés a megszakítással egyenrangú? A megszakításnak ezer alapfeltétele van, a barriernek semmi, azon kívül, hogy tudd, hogyan kell használni az óvszert, és hogy az óvszer ne legyen selejt. Óvszert kritikus napokon is nyugodtan lehet használni, de megszakítást akkor nem ajánlok, alapból csak kombinálva szokták alkalmazni, de azok sem fiatalok. Akik tizenéves korukban ilyet alkalmaznak, na ott szokott tragédia lenni, ezért is rossz a Pearl indexe főleg. Ott is viszont a nemi betegségek sokkal nagyobb arányban előfordulnak, nem csak gomba ezer másik féle ocsmány betegség, szóval szerintem ez a legfőbb ellenjavallata.
2010. ápr. 3. 14:23
 23/35 anonim ***** válasza:

Komolyan ennyire értelmesek az emberek?

Egyrészt már az érdekes, hogy jobban bízol a megszakításban, mint az óvszerben. Ez már alapból akkora hülyeség, hogy ordítani tudnék tőle.

Másrészt egy idióta, anonim oldalon vkinek azért hiszel, mert olyan "meggyőző". Ha vki azt írná itt nagyon meggyőzően, hogy ha minden nap megeszel egy fél citromot, akkor nem tudsz teherbe esni, akkor elhinnéd? Hát gondolkodj már!!!!

Ilyen kérdésekben ne higgy ezen a szar oldalon senkinek. Tudod mit csinálj? Menj el a nőgyógyászodhoz, és kérdezd meg, hogy szerinte mi lenne a legbiztonságosabb...

2010. ápr. 3. 14:30
 24/35 anonim ***** válasza:
Utolsó! A kérdés egyértelműen fúró szándékú :) Ha elolvasod azt a választ, amit mellesleg én írtam a másik kérdésnél, akkor láthatod, hogy azt írtam és még írta rajtam kívül pár ember, ami a valóság, hogy minimális az esélye, ajánlat pedig egyáltalán nem volt a válaszban, mivel én nemi betegség fóbiás vagyok, így soha nem ajánlanék senkinek semmi ilyesmit. A kérdésre a válasz ott egyértelműen lehetséges, láttam is a saját szememmel és a saját példájukat is leírták páran, akiknél szintén lehetséges, tehát a kérdésre a válasz teljesen korrekt és helyes volt. Rajtam kívül szintén írták ezt mások, de az én válaszaim szúrják a szemét minden egyes kérdésnél, amire válaszolni merek. Ennyi ennek a kérdésnek is a lényege, hogy engem bosszantson :) Minden esetre én megválaszoltam korrekten ezt a kérdését is, ugyanúgy, ahogy az az előttit is.
2010. ápr. 3. 14:35
 25/35 anonim ***** válasza:

Régen még egyébként pont arról tudtunk együtt beszélgetni, hogy nem ajánlott védekezés a megszakítás, és együtt elemeztük az okokat, annyi a gond, hogy én nem úgy beszélek a kérdezőkkel, hogy az enyhén szólva sértő legyen, nem szidom őket, hanem azt mondom, amit korrektnek látok. Nem ajánlok mindenkinek esemény utáni tablettát, ő azt mondta én senkinek sem ajánlom a tablettát, holott ha szeretné nagyon szívesen megmutatom azt a kérdést ahol indokoltnak láttam. Anális szex után nem ajánlottam, az a kérdés is vicces volt :):) Én voltam a hülye, mert szerintem anális szextől nem lehet teherbe esni és én vagyok a hülye, mert szerintem az esemény utáni tablettának vannak mellékhatásai (nála nem voltak, ezért azt mondja nincsenek).

Amit fentebb bemásoltam az egyik válasz, amit a medikus írt, na neki nem szólt vissza, nem tudom miért, biztos azért, mert odaírta, hogy medikus, vagy csak egyszerűen engem utál :) Szinte kivétel nélkül minden válaszomat bírálja, de csak az enyémeket, a velem egyező véleményeket nem.

Az oldalon ki van írva, hogy itt nem szakértők válaszolnak, különbözők a vélemények ennek értelmében. Szerintem ez azt jelenti többek között, hogy akkor leírom a sajátomat és elfogadom, hogy más esetleg írhat olyat, ami szerintem nem helyénvaló, nem pedig egy oda nem illő témával belekötök a másik válaszába (erre is volt példa). Na mindegy, lényegtelen, nem veszem magamra :) Biztos csak véletlen egybeesés :)

2010. ápr. 3. 14:52
 26/35 A kérdező kommentje:
Ne húzzátok már fel magatokat. Az esélyeket számoltam. Én is úgy tudom, hogy a megszakitás nem megbizható, de egyesek itt mégis ezt ajánlgatja. Ezért nem volt világos, hogy akkor most ez biztonságos, vagy nem.
2010. ápr. 3. 15:13
 27/35 A kérdező kommentje:
Nem birálom a válaszaidat, de akkor most nem értem. Nem ajánlod a megszakitást, de ha vki ezt alkalmazta, akkor biztositod felőle, h nem lehet terhes. érted, h mi a kérdés? amugy a tabit azért hagyom abba, mert nagyon fáj tőle a fejem, 2 évig szedtem. az anális szex-el kapcs. pedig csak annyit, h már eleve nem kellene gumi nélkül csinálni, és ha véletlenül 1 ik nyomásnál kicsúszik, és a másikba kerül, és oda megy a sperma, akkor h a csudába ne lehetne már terhes az az illető? amugy nem tom, h hol volt ez a medikusos kérdés, nekem az nem számit, h ki mit ir ki, én is kiirhatnék akármit.
2010. ápr. 3. 15:17
 28/35 A kérdező kommentje:
ja, te meg fogamzásgátlótabletta - fóbiás vagy :) pedig az jobb, mint az általad istenitett megszakitás. :)
2010. ápr. 3. 15:23
 29/35 anonim ***** válasza:

Azt mondtam minimális, nem azt, hogy 0 és egy szóval sem ajánlottam. Minden esetre a becsületedre legyen mondva, hogy beismerted, hogy a kérdésed fúrás volt.

Én nemi betegség fóbiás vagyok nem fogamzásgátló fóbiás, egyszerűen csak látom, amit látok és soha senkinek nem kívánnám azt a fájdalmat, hogy ne lehessen gyermeke.

Ha gondolod mostmár adok neked egy e-mail címet, arra írj nekem kritikát vagy cáfolást, ha szerinted a válaszom nem volt igaz, vagy ha sértőnek találod, de kamukérdést felesleges kiírnod, nincs értelme. És légyszíves ha máskor olyat tapasztalsz, amit én soha nem mondtam, akkor kérdezd meg, hogy mondtam-e (ez esetben ajánlottam-e) és utána mondd, hogy igen, mert egyértelműen nem volt igaz.

Hatalmas butaság tőlem, de nem bírom magamban tartani, előre is bocsáss meg. Az análszexes kérdésnél nem csúszott semmi sehová, az történt, hogy nem használtak óvszert, a végtermék kifolyt és egyes vélemény szerint ezért kellett volna esemény utáni tabletta, mert akkor fel tud jutni a hüvelybe, ami nem igaz, nem tud. Csak azért írtam ide, hogy pontosítsak, ha átkerült volna a pár férfitagjának pénisze a hüvelybe, az megint más téma lenne, de ott a kérdésnél erről szó sem volt.

Na már most bánom, hogy megemlítettem. Lényegtelen én tovább nem vitázok, nem kommentálom a kérdéseidet sem a válaszaidat, de légyszíves az én válaszaimba se köss bele, csak abban az esetben, ha olyat írnék, amit ki kell javítani, de olyanba, amit soha nem mondtam légyszíves ne, mert más is látja, hogy nem mondtam, nem csak én. A másik kérdésnél a tejsavas irrigálós mondatoddal ugyanezt csináltad, ott is látja mindenki, hogy én meg sem említettem, tényleg szót sem ejtettem róla, te pedig azt mondtad, hogy én azt írtam ez védekezés, pedig tényleg szóba sem hoztam.

Szóval megköszönném, ha maximum pontozással véleményeznéd a válaszomat/válaszaimat (bár az sem épp erre a célra van kitalálva, de nekem tökéletes lesz). Előre is köszönöm, és tényleg nem szeretnék több ilyen teljesen meddő, értelmetlen vitát, erre senkinek semmi szüksége és egyáltalán semmi értelme nincs.

2010. ápr. 3. 15:59
 30/35 A kérdező kommentje:
nem kamukérdés, és nem is fúrás. néha valóban elgondolkodtam azon, h ha ennyieknek nem jön össze a baba, akkor nekem miért jönne? a fogamzságátlót, meg valóban abbahagytam, és most azon gondolkodok, h mi lenne biztonságos. az óvszer nálunk sokszor szakadt. a tabitol meg féj a fejem. a hüvelygyűrűt elképzelhetetlennek tartom, csakugy, mint a pesszáriumot. nem marad más.. csak az ovszer + naptármódszer, de ha tudsz jobbat, nyugodtan ird le.
2010. ápr. 3. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!