Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha megszakitással védekezek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megszakitással védekezek, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 23:18
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
na, mindenhol osztja az észt.. katasztrófa. nekem is eü-s a fél családom, ebben nőttem föl, előbb " tanultam " bioszt, mint ő. te, fogjunk össze.. irj te is választ arra a kérdésre. :))
2010. ápr. 3. 00:08
 22/33 A kérdező kommentje:
ahogy olvasgatom a kommentjeit, szerinte soha, senki, semmilyen körülmények között nem lehet terhes. még akkor is kicsinek tartja az esélyt, ha a pasi beleélvez a csajba.. fantááázziiiaa :DD
2010. ápr. 3. 00:09
 23/33 anonim ***** válasza:
Most nincs idegrendszerem,hogy végigolvassam a baromságait,csak átfutottam,de érzem,hogy elszáll az agyam és inkább majd később írok oda,ha már nyugodtabb leszek.
2010. ápr. 3. 00:15
 24/33 anonim ***** válasza:
te nem lehetsz terhes, te TERHES VAGY!
2010. ápr. 3. 01:06
 25/33 anonim ***** válasza:

Igen.

picuuri*

2010. ápr. 3. 07:59
 26/33 anonim válasza:

Hát, ez igazából változó. Én például így fogantam. Anyum abbahagyta a fogamzásgátlót, megszakítással védekeztek, ennek ellenére én felúsztam, és itt vagyok már 17 éve. :D

Bár (szégyenlem is magam miatta) a párommal egyszer mi is megszakítással csináltuk, és nem lettem terhes, de rengeteget idegeskedtem miatta, még a menstruációm is késett egy hetet a sok stressz miatt. Szóval inkább csak azt tudom ajánlani, hogy ilyen módon semmiképp ne védekezzetek, hisz itt vagyok, élő példa, én is így készültem. :)

2010. ápr. 3. 12:08
 27/33 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

nem, de tényleg. a barátommal már 1 ideje igy védekezünk. kicsit azért aggódunk.

A komment megírásának időpontja: tegnap 23:21

Azért nem semmi vagy,hogy ilyeneket kitalálsz....

2010. ápr. 3. 19:07
 28/33 A kérdező kommentje:
??
2010. ápr. 3. 23:12
 29/33 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló hozzászólására így reagáltál.

Aztán kiderült,hogy ez az egész nem igaz,és csak a saját igazadat akarod bizonyítani(ami nem is hülyeség).

Csak nem értem minek találtál ki ilyet,miért nem lehetett leírni egyből,hogy igenis teherbe lehet esni ezzel a módszerrel...

2010. ápr. 4. 09:09
 30/33 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a keresztlányomat, aki most 5 éves és a szülei csak egyszer voltak így együtt...
2010. ápr. 4. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!