Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha pontos időbe bevettem a gyógyszert és véletlen bevettem még egyet figyelmetlenségből? akkor is kiegészítő védekezés kell vagy mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Nem hagytam ki egy napot se csak pluszba vettem be még egyet2016. márc. 12. 18:18
1/3 anonim 

válasza:

Nem kell kiegészítő védekezés (nem is értem ezt a logikát), de egy telefon a dokidnak megérné. Én mindent ugyanúgy csinálnék, ahogy eddig, de nem vagyok szakértő.
2/3 A kérdező kommentje:
De holnap ugyanúgy vegyem be a tablettát vagy haggyam ki és másnap szedjem időbe ?
2016. márc. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!