Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jelentkezhet közti vérzés 7...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentkezhet közti vérzés 7 hónap után?

Figyelt kérdés
szeptember óta szedem a tri-regol tablettát.Március 31-óta az-az 4 napja van vérzésem de nem menstruáció,mivel minden hónap 16.-án jön meg és nem is olyan erősségü és mennyiségű vérzés.Nem tudja valaki,hogy mi lehet ez?bejelentkeztem nőgyógyászhoz de csak e hónap 21-ére kaptam időpontot.A barátom terhességre gondolt mert egyszer egy szem gyógyszer elfelejtettem bevenni és pótolni se tudtam 12 órán belül.Viszont semmi jel nem utal arra,hogy az lennék.
2010. ápr. 2. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az kizárt, hogy terhes lennél. Mivel egyfázisú gyógyszert szedek, nem tudok biztos választ adni, maximum annyit, hogy a vérzés attól lehet, hogy kihagytad azt az 1 tablettát, és jelentkezett egy kis hormonzavar. Ilyen többször előfordulhat, főleg a többfázisú készítményeknél. Ha szeretnél egy biztos választ, kérdezz rá itt egy nőgyógyásztól, 1-2 napon belül válaszolnak. www.fokuszbanano.hu
2010. ápr. 2. 10:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Én is kétlem,hogy terhes lennék hiszen tünetek sincsenek csak gyenge halvány vérzés meg néha kicsit fáj a hasam.Elolvastam a gyógyszer papírját is és azt írta,hogy közti vérzés jelentkezhet,akár többször is,azért gondoltam arra,hogy akkor nekem is ez lehet de sajnos biztosra csak 21.-én tudom meg:S
2010. ápr. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!