Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, lányok! Gumi vagy tabletta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Gumi vagy tabletta?

Figyelt kérdés

Heti 1-2 éjszakát együtt tudunk tölteni a bnőmmel, viszont mivel neki ez az első szeretkezős kapcsolata, még nem használt gyógyszert! Szal: maradjunk a guminál vagy írasson fel tabit, ez itt a kérdés?

21/F

2010. ápr. 2. 01:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. 19/l.
2010. ápr. 2. 07:16
 12/21 BlackSword ***** válasza:
Szerintem teljesen felesleges mind a kettő... Hiszen nem egyik sem nyújt 100%os védelmet, ha dönteni akarsz, akkor számljátok ki, hogy melyikkel járnátok anyagilag jobban... De szetintem tabi... Izgalmasabb, és jobb, mint az esőkabát... És ki szokott vattát tenni a fülébe, ha hangversenyre megy???
2010. ápr. 2. 07:51
 13/21 anonim ***** válasza:
ha hosszútávra tervezed a kapcsit,akkor tabletta,de azonnal:) tabletta első havában pedig gumizzatok !23L.
2010. ápr. 2. 08:40
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Egy csomó embertől hallottam, hogy a tablettától is teherbe esett.

Mi mindkettőt használjuk (gumi+tabi)

Így több, mint 100%-os a védelem.

Nekem most nem hiányzik egy gyerek 16 évesen.

16/L

2010. ápr. 2. 09:37
 15/21 anonim válasza:

Ha komoly a kapcsolat, tabletta. 2 éve szedem, soha nem volt semmi gáz, pedig volt, hogy kimaradt 1-1 szem véletlenül. És sokkal élvezetesebb mint a gumi, meg nem kell félni, hogy kiszakad/lecsúszik, akármi.

18/L

2010. ápr. 2. 09:49
 16/21 BlackSword ***** válasza:

ma 09:37!

Szerintem olvasd vissza anit írtál... a tablettától ugyanis nem lehet teherbe esni... de gondolom arra gondoltál, hogy tabletta szedése mellett is teherbe lehet esni... Igen meg van rá az esély, de az hogy több módszert használsz nem jelenti a biztonsági tényezők összeadódását... ergo nem több, mint 100% hogy nem lesz belőle gyerek...

2010. ápr. 2. 11:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Én a gumira voksokolok, garantáltan semmi mellékhatása (kivéve allergia esetén), nem roncsolja a szervezetét. 21/N
2010. ápr. 2. 11:44
 18/21 anonim ***** válasza:

tabletta, hogyha már nem nagyon fiatal elmult legalább 16!

de kérdezze meg a nőgyógyászát h mit ajánl!

én tablettát szedek 16éves korom óta soha semmi gond nem volt(a gumira allergiás vagyok)

19L

2010. ápr. 2. 12:02
 19/21 anonim ***** válasza:
te agumi jobban tapad , de a tablettából lehet koccintóst csinálni 21f
2010. ápr. 2. 16:18
 20/21 anonim ***** válasza:
igen, elnézést a mellett kimaradt (az egyik válaszoló)
2010. ápr. 2. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!