Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a feltételei az elkötettésnek?
Ebben le vannak írva a dolgok részletesen, a lényeg, hogy nyilatkozatot kell tenned, majd 6 hónap múlva megint, hogy szeretnéd a beavatkozást, és akkor megcsináltathatod.
Azért szerintem azt gondold meg, hogy csak ezért akarsz-e egy ilyen végleges műtétet, mert drága a gyógyszer... mert szerintem ez nem jó ok erre, gyerek téren meg lehet, hogy pár év múlva meggondolod magad (van stabil kapcsolatod?).
Gumin nem gondolkodtál? Ugyanis ha nem szexelsz túl sokat, akkor kifizetődőbb, van olyan gumi, ami 1000 FT/10 darab, az egy havi szexre elég, ha heti 2-vel számolsz. Ez nem olyan nagy összeg, és a pasitól meg elvárható, hogy felesbe vegyétek.
A gyógyszer tényleg rossz, drága és egészségtelen, én is erősen gondolkodom az abbahagyáson, és óvszerre váltok.
Igen van stabil kapcsolatom.
Tudom, hogy vissza fordíthatatlan dolog, de tényleg ezt szeretném.
Köszönöm a linket remélem engedik, ha nem akkor megpróbálom ezt az implantátumot.
Nem csináltathatod meg. 40 év felett és/vagy 3 vér szerinti gyermek esetén lehet megcsináltatni.
Ha olcsóbb megoldást szeretnél, akkor gondolkodj el pl. a spirálon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!