Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most normálisnak számít? :S
Most szedek először fog.gátlót.A mensim első napjától szedem és már az első naptól védelmet nyújt.Ebben a hónapban(ahogy írták is) néha-néha kisebb barnás folyásom volt.Mosz hétfőn kezdtem el a 7napos szünetet,ám még a mensim sehol:S Már lassan egy hete,hogy erősödött a folyás..(tudom h csak ilyenkor jöhet meg)A 7 napos szünetben kicsit véresebb folyásom van,de nem hasonlít egy normális mensimhez.Mindig rendesen vettem be,nem hánytam stb.És ebben a hónapban még umival védekeztünk.
Mi van ha nem jö meg rendesen?Vagy ez normális az első levélnél?Ha nem jön meg rendesen,akkor meddig érdemes még kiegészítő védekezést alkalmazni?
17/L
*most
*gumival
elírtam bocsi.
Igen,rendese szedtem...minden nap kb.ugyanabban az időben.Nem volt hányás,sem hasmenés..Egyszer ittam egy pici alkoholt,de azt is már csak a gyóygyszer beszedése után 2 órával..
Most azon agyalok,hogy ha nem lenne nekem jó ez a gyóygszer...tehát azt írtátok,ha 3 hónap múlva is ilyen gyenge lenne,akkor a gyógyszerváltás a célszerű.Oké,de addig gumival védekezzünk még mindig?
Eléggé parázós vagyok/voltam,azért kedztem el szedni...De a 2.levél alatt még akkor gumival védekezzünk?
bár hátha megjön még a héten..rendesen.
hát remélem.
elolvastam a tájékoztatót meg minden,csak ezek olyan dolgok,amikről nem nagyon írnak..A barátom jön le hétfőn és úgy terveztem,hogy már nem védekezünk,hiszen megjön majd és az első levelet beszedtem...de nem tudom,hogy be merjem-e vállalni..
köszönöm az eddigi válaszokat!!
Volinát kezdtem el szedni.
Tehát akkor is fog védeni,ha esetleg nem megfelelő a gyóygszer?
Nem vett tőlem vért,ez baj lehet?Azt mondta,hogy 17 vagyok és nem kell magas hormontartalmú,mert az bőrömmel nincs baj.Azt terveztem,hog majd kb.2 hónap után elmegyek vérvételre..
köszönöm az oldalt!
és a válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!