Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagynátok abba a fogamzásgátlót? Hány alkalom (együttlét) hetente/havonta, aminél azt mondanátok, nem éri meg?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 13:11
1/5 anonim válasza:
Mi eleve keveset találkozunk, hétvégente, vagy kéthetente, ennyiért nem érné meg. De már csak azért sem, mert nem szedhetem, mert k...rvára rosszul voltam tőle, soha többet nem szedem.
2/5 anonim válasza:
azért hagytam abba mert babát szerettünk volna. havi 1-2 alkalomnál nem éri meg, de csak akkor ha gumival védekeztek helyette. ha nem védekeznétek amúgy mással, akkor mindegy hogy hány együttlét van, a tabit szedni kell ha nem akartok gyereket.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk heti egynél nem éri meg, én szedek, mivel hetente 6-7 alkalommal szexelünk, így olcsóbb is mint a gumi és bajom sincs tőle
4/5 A kérdező kommentje:
Én hüvelygyűrűt használok, ami drága, de bevált. :)
Egy barátnőmmel beszélgettünk erről, ő le akarja tenni, mert keveset vannak együtt, de nem tudja mi legyen és érdekelne engem is, meg őt is mások véleménye.
Maradna helyette a gumi az biztos, nem akar babát.
2016. febr. 20. 13:21
5/5 anonim válasza:
Sajnos nagyon más megoldás nincs... nekünk a gumi se vált be. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!