Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémélvezett a barátom,1 hónapja szedek fog. Gátlót de mégis attól félek h nem hatott a tabi. Lehetek terhes?
Annyi ilyen kérdés van!
Nem valószínű, hogy terhes vagy, hiszen azért szeded a gyógyszert, nem?
Nem bántásból, de ennyi erőből minden hónapban feltehetnéd ezt a kérdést...
Megint egy üresfejű pics@.
Mit gondolsz miért kell felírtani a gyógyszert? MIért van hozzá "betegtájékoztató"? Előtte nem jutott eszedbe? Jobb utólag sírni h vajon most mi lesz. Gyerek vagy te még a szexhez a pároddal együtt. A gyógyszerszedéshez meg pláne.
22/f
Magvagytok ti hibbanva?
Még ti pics@zzátok le ezt a lányt? Lehet hogy agyilag fejlettebbek vagytok, de érzelmileg nem! Hogy lhet ilyet kívánni?! A gyerek hal meg nem ő, ha abortusza lesz, az meg nem tehet még semmiről. Félreértés ne essék én nem vagyok abortusz ellenes, de azért az elveszett életet sajnálom, még ha az emberi fajt nem is nagyon szeretem.
tiszta h ülyék vagytok...
mi a f@sznak irok akkor ha mindenkit lehul_yeztek..a p_icsaba már.idióóóótak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!