Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lehet-e ettől terhes?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel kiprobaltuk h milyen lehet szexuális életet élni, de nem vedekeztunk es annyi volt igazából h ereztem h jonni akar de elotte meg kihúztam es utána jött es annyira nemis voltam mélyen benne csak éppenhogy behatoltam, szoval ugye ettől nem lesz terhes es 2 het múlva ugyanugy megjohet neki?2016. febr. 19. 15:17
1/11 anonim válasza:
Simán lehet ettől terhes, főleg ha 2 hét múlva jön meg neki kb most volt a peteérése. Persze kicsi az esély, de lehet.
2/11 anonim válasza:
Tök mindegy milyen mélyen vagy, így teherbe eshet.
4/11 anonim válasza:
Lehet terhes minden további nélkül. Főleg h azt írod 2hét mulva kell megjönnie tehát pont a ciklusa felénél jár tehát valószínűleg most van peteérése. Szóval imádkozzatok
5/11 anonim válasza:
lehet bőven terhes
előbb kéne gondolkozni
6/11 anonim válasza:
Jézus, először agy kéne, aztán jöhet a szex. Igen, lehet terhes, nem értem, miért nem használtatok gumit???
7/11 anonim válasza:
ez a megszakítás, ritka esetben következik be terhesség
8/11 A kérdező kommentje:
Alapból nem így terveztük csak aztán megváltozott a helyzet és ez lett belőle és én abszolút elhiszem h nem lesz az csak érdekelt másoknak is a véleménye.
2016. febr. 19. 19:24
9/11 A kérdező kommentje:
És még annyi h nekem nagyjából az előváladék az erekcióval jön meg ami ugye már a nőn kívül történt meg es elotte nem volt semmilyen maszturbálás csak elotte való este zuhanyzás alatt
2016. febr. 19. 20:14
10/11 anonim válasza:
Érdekes aktus lehetett, hogy ha csak a "nőn kívül" volt erekciód. :-)
Az erekció a merevedés. Az ejakulációval (magömléssel) kevered esetleg ezt a szót?
"és én abszolút elhiszem h nem lesz az csak érdekelt másoknak is a véleménye"
Ha érdekel olyan nők és férfiak története, akik ugyanezt hitték, és kiderült, hogy tévedtek, akkor ha van kedved, olvasd el azokat a kérdéseket, amit ennél a kérdésnél a 6. hozzászólásban belinkeltem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__7..
és én abszolút elhiszem h nem lesz az csak érdekelt másoknak is a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!