Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha belémélvez a pasi, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belémélvez a pasi, akkor elég csak 1 tejsavas irrigálás, és nem leszek terhes? 19, l

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 23:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem tuti az 1 ovuláció per 28 nap. Példa rá, hogy nem kevés a kétpetéjű ikerpár. Plusz, a kérdező férjes asszony, feltételezem, a kora is ennek megfelelő, és tudtommal gyakoribb az ikerterhesség az életkor növekedésével.
2010. márc. 31. 00:08
 12/18 anonim ***** válasza:
NO, én visszaolvastam azon a linken, és nem látom, hogy valaki váltig ezt állítaná! Mármint, hogy ez a módszer jó fogamzásgátlásra.. sehol egy szó, hogy ez biztos módszer, inkább arra hivatkoznak, hogy menzesz előtt 4 nappal ritkán esik teherbe az ember:)
2010. márc. 31. 01:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Semmilyen fogamzásgátló módszer sem biztos 100%-ra! A naptármódszer jó, de ott is csúszhat bele hiba.

Szerintem mire irrigálod magad, addigra már rég megtermékenyültél.

2010. márc. 31. 01:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
szerinted ha ennyivel el lehetne intézni, akkor nem mindenki ezt csinálná? lehetne már több eszed 19 évesen, jesszus, 19 éves vagy.
2010. márc. 31. 07:55
 15/18 A kérdező kommentje:
nekem több eszem van, ez a kérdés lényege, ugyanis ezt cáfolom.. az 1 ik válaszoló álltija, h márpedig nem lehet terhes elszakadt gumival, és tejsavas i. - vel. sztem meg igen. de nem értem, h ha vki férjes asszony, akkor minden besikerült gyereket meg kell tartania? miért nem lehet megakadalyozni, ha már nem akarja?
2010. márc. 31. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:
No kedves kérdező, újra elolvastam az egészet, és továbbra sem látom azt, hogy valaki váltig azt állítaná, hogy tejsavas irrivel nem lehet terhes.. kimásolnád azt, ahol ezt írja valamelyik?
2010. márc. 31. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
gondoltam, hogy te sem látod:D
2010. ápr. 2. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Az irrigálás közösülés után terhesség megelőzése céljából teljesen hatástalan, mivel megállapították, hogy az ondósejtek a hüvelybe jutást követően másodpercek alatt bejutnak a méhbe – s ilyen gyorsan a készülék használata lehetetlen....
2011. jún. 27. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!