Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor fogamzásgátló receptért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogamzásgátló receptért megyek, minden alkalommal megvizsgálnak?

Figyelt kérdés
Mert még elég kezdő vagyok, csak pár hónapja szedem. Most mennék újabb receptért. Elég ha betelefonálok hogy írjanak ki, és érte megyek, vagy kérjek időpontot? És ott megvizsgálnak, vagy csak bemegyek adnak egyet és annyi?
2010. márc. 30. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mikor újra felirattam, csak bementem és kiadták, szerintem nem vizsgálnak meg újra :)
2010. márc. 30. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laksz, de nálunk időpontot kell kérni, még recept íratáshoz is! Akkor viszont nem vizsgál meg, csak felírja! Mondom, legalább is nálunk így van! :)
2010. márc. 30. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
dehogy vizsgál. csak a kezedbe nyomja a receptet. ésha esedékes a rákszűrés (évenként) akkor szól előre
2010. márc. 30. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vizsgál meg.Ha nincsen semmi bajod és csak receptért mész akkor szolsz hogy neked csak az kell és kiirja.
2010. márc. 30. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvileg meg kellene vizsgálnia VÉRvizsgálatat 3 havonta - de minimum fél évente!

Azért kell bemenned egyáltalán, hiszen egyébként felírhatna egy éves receptet is, nem?

Csak a többség elsunyulja. Az orvosok is, de a nők aztán különösen - aztán csodálkoznak, amikor kezd tönkremenni a májuk. Az meg igen nehezen gyógyul!

2010. márc. 30. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ezt a rengeteg baromságot egy bekezdésbe direkt összeválogattad?

NEM kötelező 3 havonta vérvizsgálatot csinálni, sőt, teljesen felesleges is. Ezért NEM sunyulja el az orvos és a nők sem. A máj pedig NEM pusztul le senkinél csak úgy puff varázsütésszerűen.

A mai gyógyszerekbe annyira kevés hormontartalom van, hogy nagyobb stressz a májadnak egy egyhetes influenzakúra köhögéscsillapítóval, lázcsillapítóval és köptetővel, mint 3 hónapig szedni a fogamzásgátlót.

Arról nem is beszélve, hogy a májkárosodás-t minden orvos megvizsgálja 1-3 hónap gyógyszerszedés után. És ha akkor nem volt, akkor a jövőben a tablettától nem valószínű, hogy varázsütésszerűen kialakulna, így bőven elég évenként vért venni.

2010. márc. 30. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A háziorvosommal iratom fel. Évente rákszűrés , ezt a leletet megmutatom neki és felírja.
2010. márc. 31. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!