Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A gyógyszer abbahagyása után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyógyszer abbahagyása után mennyire zavarodik meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
Szedtem a gyógyszert 4 hónapig.. aztán abbahagytam. később lefeküdtem a barátommal de használtunk gumit. Másnap megjött a menstruációm normálisan pedig a gyógyszert már nem szedtem és előtte elég összevissza jött meg.. Azóta eltelt egy hónap és most nem jön meg. Már több mint egy hetet késik de régen még a gyógyszer előtt 28 naphoz képest 2 hetet késett.. Tehát gondolom nem kell aggódnom hogy azért nem jön meg mert terhes vagyok?? Hanem csak azért mert összezavarodott a szervezetem... Kérlek segitsetekk!!!
2008. szept. 19. 12:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

valószínü, igen nagyon össze zavart a gyógyszer.

a gyógyszert nem szabad szedni abba hagyni, a legtöbb lány szervezete megbolondul töle, de van olyan akinek már egyböl van pete érése és pontos mensije.

ha össze vissza szeded, egyszer abbahagyod majd megint elkezded akkor ha majd babát akarsz lehetséges hogy gondjaid lesznek.

2008. szept. 19. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:
17 év után hagytam abba és fél évig nem jött meg, mire elmentem nőgyógyászatra és beállították hormon tablettákkal. Ha védekeztetek, nem valószínű a terhesség, de azért menj el orvoshoz.
2008. szept. 19. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!