Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pharmatexről miért mondják hogy nem biztonságos, ha a pearl indexe egyáltalán nem rossz?
Sokan azt hazudják abortusz előtt, hogy ezzel védekeztek.
Azt nem akarják mégse bevallani, hogy nem hitték el, hogy teherbe fognak esni, ha nem védekeznek...
Vagy hogy megszakítással "védekeztek".
A másik buktatója a dolognak, hogy igenis ki kell várni, míg feloldódik, ha benyomják, aztán két perc múlva már kufircolnak, akkor tényleg nem fog sokat hatni.
Ha valaki úgy használja, ahogy kell, nem okoz gondot.
Pl. én évek óta használom mindenféle "baleset" nélkül. Egyébként tisztában vagyok vele, hogy nincs 100%-osan biztonságos módszer, de ha besikerül, akkor megtartjuk, sőt még csak nem is búslakodnék. Elvégre házasok vagyunk.
Tabletta mellett is sok baba besikeredik, mégsem paráznak a csajok, hogy kiló számra falják a hormonokat.
Párommal szeretünk "igazán" együtt lenni, mostmár hogy szinte mindenünk megvan úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba :) Előtte 2.5 évig Pharmatexel védekeztünk és nem lettem terhes.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!