Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem védekezünk a barátommal akkor lehetek terhes vagy nem sok eséje van?
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 20:04
1/10 A kérdező kommentje:
mert az mennyi idő kb úgy halottam évekbe telik
2016. febr. 8. 20:06
2/10 CptTomato válasza:
A barátod teljesitmnyetol es a te ciklusodtol függően akar 2perc is lehet
4/10 anonim válasza:
mi telik évekbe???
egész pontosan 50%: vagy igen, vagy nem.
De szerintem még inkább a nyelvtankönyvet olvasgasd inkább!
5/10 anonim válasza:
Ha fiatalok vagytok, akkor elég könnyen teherbe lehet esni.
8/10 ~OnLány~ válasza:
Hát ha termékeny időszakban szeretkeztetek akkor nagy rá az esély.Ezt te tudod kiszámolni.
Mennyi a ciklusod hossza.
Ajánlatos bevezetned egy mensi naptárat,ezzel magadon is segítesz és ki tudod számolni,hogy mikor esel az ovulációs időszakba,mert ugye akkor a legmagasabb a teherbe esés esélye.
9/10 anonim válasza:
Most akkor nem értem. Szexeltek, nem védekeztek, aztán meg a csodában reménykedsz?
10/10 anonim válasza:
Igen, pontosan ez a módja a teherbe esésnek, azaz szex közben nem védekeztek.
Miből gondolod, hogy nem sok az esélye?
Nézz körül, lassan túlnépesedik a Föld, már több mint 7 milliárd ember él rajta, akik pontosan úgy "keletkeztek", hogy a szüleik nem védekeztek szex közben!
Ez egy jó kérdés,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!