Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abba kellene hagynom szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abba kellene hagynom szerintetek a tabletta szedését?

Figyelt kérdés

Májusban lesz 1 éve, hogy szedem. Nagyon erős volt a menstruációm, most már valamivel jobb azért. A tanácsotokat szeretném kérni, hogy ti mit csinálnátok.

Mielőtt elkezdtem szedni, nagyon szép alakom volt, modellalkat voltam, azóta nagyobb az étvágyam, és híztam többet is. Nagyobb lett a combom, szélesebb a csípőm és a karom is picit. Nem vagyok kövér, de már rég nem olyan az alakom, mint anno. A koleszterin szintem is magasabb lett azóta, holott nem eszek egyáltalán zsíros ételeket, húst egyáltalán nem. Az orvos anélkül írta fel, hogy megvizsgált volna, vért vett volna, gyakorlatilag a hasára csapott. Nagyon sokat fájt a fejem, és amikor elkezdtem szedni, akkor az utána lévő 1-2 hónapban nagyon zsibbadt a lábam, most is elkezdett,2 napja nagyon zsibbad a bal lábam, a vádlim. Beteg vagyok, fekszek, szóval biztos nem a mozgás miatt.. Ti mit tennétek a helyemben, abbahagynátok?

Ha abbahagyom, lehetséges, hogy össze-vissza fog megjönni, vagy kimarad? :S

Köszönöm előre is a válaszaitokat! :)

2010. márc. 29. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a dokiddal.
2010. márc. 29. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én a helyedben abbahagynám, bár azzal számolnod kell, hogy jó pár hónap kell majd hogy kiürüljön a szervezetedből mire vissza áll minden a rendes kerékvágásba.
2010. márc. 29. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
1 év alatt most jöttél rá,hogy esetleg nem jó a tabletta? Már az elején legalább a 3 hónapos adag után mondanod kellett volna a dokidnak,hogy elkezdtél hízni,zsibbad a lábad stb. Az egy év alatt voltál vizsgálaton, pl. májfunkció? Ha úgy gondolod,hogy az orvos nem megbízható,akkor miért nem váltottál? A dokid most már tudja,hogy mi a gondod vagy magadtól gondoltad,hogy abahagyod a szedést? Ha abbahagyod akkor előfordulhat,hogy nem jön meg vagy rendszertelen lesz,de idővel be szokott állni normálisra,ha nem akkor szólni kell a dokinak,csinál ultrahangot és kapsz olyan gyógyszert,ami segít,hogy rendeződjön,de ez még a jövő zenéje,reméljük,hogy nem lesz rá szükséged.Mindenesetre tájékoztasd a dokid a gondjaidról,ha nem törődik vele vagy nem bízol benne,akkor pedig válts és beszéld meg az újjal,hogy gond van a tabival.
2010. márc. 29. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmit nem ellenőrzött a doki, csak kérdezte, hogy milyen a menstruációm, megmutattam a naptáramat neki, és akkor mondta, hogy jó Gestomix, és ennyi.. Utána 1-2 hónapig rossz volt, de azt mondta, hogy lehet azért, mert nem szokta még meg a szervezetem. Aztán jobb lett, de anyuval mégis elmentem az ő nőgyógyászához, aki nagyon rendes volt, meg körültekintő. Nem vizsgált meg, mert mondta, hogy nem szeretné, ha rögtön kialakulna bennem ez a félelem a nőgyógyászokkal kapcsolatban, és ultrahanggal megnézett, vagy fél órán keresztül.. Azt mondta, hogy kicsit kisebb a méhem,de ez nem jelent problémát. Vérvételt egyikőjük se kért. Így 1 év után gondolom azt, hogy abba kellene hagynom, és nem 'szennyezni' tovább a szervezetem ezzel. De lehetséges, hogy van hajlamom trombózisra?! Gondolom még jobban fokozhatja az, hogy keveset mozgok + magas koleszterinszint...
2010. márc. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!