Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Részletek lent!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Részletek lent!

Figyelt kérdés
februárba 19.-én jött meg a menszezem, és 24/25.-éig tartott. márciusba nem jött meg. ugy számoltam, hogy 26.-a körülkeleltt vna megjönnie, de azóta semmi.. félek,merta barátommal multkor gumi nélkül szeretkeztünk, de nem ment el bennem. Volt már olyan, hogy 12 napot késett! Ha nem jön meg kedden, vagy szerdán teszet veszek! addig segítsetek! elöre is köszia normális válaszokat!
2010. márc. 28. 22:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

2 nap még nem olyan nagy késés, nyugi :)

De arra nem tudlak megnyugtatni, hiszen gumi nélkül elég necc szeretkezni, ha mellette nem szedsz fogamzásgátlót.

De remélem nem lesz belőle baj, sztem kicsi rá az esély, lehet, h a stressz miatt is késik.

2010. márc. 28. 22:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Igen van rá esély még akkor is ha nem benned ment el.Előváladék miatt.

Már holnap vegyél tesztet és ne kockáztassatok felelőtlen fiatalok...

2010. márc. 28. 22:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
jaaajjistenem. Mégegy ilyen gumi nélkül szeretkeztünk lehetek e terhes kérdés, és magamra nyitom a gázt.
2010. márc. 28. 22:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz a terhességtől, miért csináljátok gumi nélkül? Egyébként, ha csak egyszer csináltátok úgy, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy.
2010. márc. 28. 22:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

22:o5 XD nagyon jó:P

Egyébként igaza van...

Tessék védekezni! nem akarok oltogatni de legyetek már felelősségteljesebbek...ha már szeretkezni tudtok...

2010. márc. 28. 22:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az esély megvan rá, de ha nem szeretitek a gumit, írass fog.gátlót, tudom, hogy nem olcsó, de a legmegbízhatóbb módszerek egyike.
2010. márc. 28. 22:10
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

A targytol elteroen...Aki mar nem birja a terhesseggel kapcsolatos kerdeseket, nem ertem mit keres ezen az oldalon.

Nem keri senki.

2010. márc. 28. 22:11
 8/16 anonim ***** válasza:

több mint 4 éve szálok ki kelenföldön. még nem történt baleset. persze ez oroszrulett. volt már hogy bejelentette a barátnőm hogy késik pár napja. vettünk tesztet. negativ lett.

tehát vegyél tesztet ha agódsz.

2010. márc. 28. 22:12
 9/16 anonim ***** válasza:

utolsonak..nem kifejezetten az ilyen kérdések miatt vagyunk itt..hanem sok más kategoriáju kérdések miatt.

és igen unjuk az ilyen kérdést..mert ha szexelni tud..akkor esze legyen a védekezésre is...

2010. márc. 28. 22:14
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Te ökör!Minek szexelsz gumi nélkül?Ha meg szexelsz akkor ne rinyálj hogy terhes lehetsz!Ezért nem kell gyerek fejjel kefélni össze vissza, gondolom te is így lettél, vagy csak kilyukadt a gumi.
2010. márc. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!