Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős menstruációs panaszokra a nőgyógyászom tri-regolt írt fel. Ezt a tablettát használhatom "2 az 1-ben" fogamzásgátlásra is?
Előtte alaposan kikérdezett, csak voltam olyan buta, hogy nem számoltam ki a menzeszem és pont a vizsgálat napján jött meg, ezert nem vizsgált meg.
Valójában nem is attól tartok, hogy nem hatna, hanem a későbbi meddőségtől. Fiatalok vagyunk a párommal, de tervezünk közös életet, amiben a babázás is benne van.
Használhatod, ez a betegtájékoztatóban is benne van. Nekem a Diane35 volt ilyen. 3évig szedtem, eredetileg a bőröm miatt. Az utolsó fél évben voltak gondjaim vele (közti vérzés, fejfájás).
Viszont úgy engedd felírni és szedd, hogy megvizsgál alaposan! Legyen vérvétel, hormonra is, hüvelyi UH! Az erős menzesz nem természetes (bármennyire is mondják hogy el kell fogadni) és gondok lehetnek mögötte (mióma, endometriózis, pcos, gyulladás). Valamint ha gond van, fel tudod mutatni, hogy a gyógyszer előtt ilyen értékeid voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!